KK2: Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė su Jonu Pinskumi išgyvena santuokos krizę

Širvintų rajono savivaldybės merė, politikė Živilė Pinskuvienė (42) su vyru, buvusiu Seimo nariu Jonu Pinskumi (58) išgyvena santykių krizę: sutuoktiniai atsidūrė ant skyrybų slenksčio – tokia žinia pasiekė LNK laidą KK2.
Živilė ir Jonas Pinskai
Živilė ir Jonas Pinskai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Jonas ir Živilė Pinskai skiriasi – griūva idealia laikyta šeima“, – tokia informacija pasiekė laidą KK2.

Tokios kalbos pasklido po to, kai Širvintų merė renginiuose ėmė rodytis viena, be vyro Jono, nors iki tol visada į renginius vaikščiodavo abu sutuoktiniai.

„Taip, vyras buvo išvykęs. Aš tikrai su žurnalistais apie asmeninius klausimus nesiruošiu kalbėti“, – sausio 9-ąją KK2 laidoje kalbėjo Ž.Pinskuvienė.

15min su Širvintų rajono mere susisiekė sausio 3 dieną. „Tai yra asmeninis klausimas, nieko nekomentuosiu“, – 15min sakė Ž.Pinskuvienė ir iškart nutraukė pokalbį.

Buvęs Vilniaus vicemeras ir Seimo narys Jonas Pinskus, išgirdęs 15min klausimą apie skyrybas irgi buvo nekalbus. „Juokinga man klausytis, nenoriu komentuoti tokių nesąmonių. Nežinau, minčių apie skyrybas nebuvo“, – tuomet tikino jis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Živilė Pinskuvienė ir Jonas Pinskus
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Živilė Pinskuvienė ir Jonas Pinskus

LNK laidoje taip pat buvo teigiama, kad Ž.Pinskuvienės vyras visuomet mato, kur būna jo žmona Živilė, mat jos telefone įdiegta sekimo programėlė.

Anot KK2, programėlė merės telefone atsirado po to, kai ji keliskart „per vėlai“ grįžo iš darbo Širvintų merės kabinete į namus Vilniuje. „Vyras dažnai išreiškia pretenzijas, kad vėliau iš darbo grįžtu, nes su administracijos direktore dirbam ir iki 8-os, ir iki 10-os vakaro“, – sakė Ž.Pinskuvienė.

Skyrybų gandai esą pasklido, nes Ž.Pinskuvienę puola konkurentai.

„Mano vyras aiškiai pasakė – tokių moterų kaip aš, vyrai nepalieka, viskas yra gerai“, – KK2 patikino merė.

Jonas Pinskus ir 16 metų jaunesnė jo žmona Živilė Pinskuvienė augina du vaikus. Dar dvi atžalas Jonas Pinskus turi iš ankstesnės santuokos.

Jonas Pinskus su ankstesne žmona išsiskyrė, kai įsimylėjo Živilę.

2011 metais „Kauno dienai“ Živilė Pinskuvienė pasakojo, kad pirmosios J.Pinskaus skyrybos vyko be pykčių, esą tuometę žmoną Jonas „paliko garbingai“: naujai užgimusių jausmų vyras nuo žmonos neslėpė, „viską deklaravo nuo pirmos minutės, neapgaudinėjo“.

„Jonas pasakė žmonos nepaliksiąs plikos, basos. Jis ją labai gerbė kaip savo vaikų motiną, todėl paliko absoliučiai viską: verslą, namą. Išėjo su medžiokline apranga ir šautuvu. Kaip kokie studentai pradėjome viską nuo nulio. Kiekvienai linkėčiau tokio vyro“, – tuomet „Kauno dienai“ kalbėjo Ž.Pinskuvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius