-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva ves naują laidą

Saviraiškos, kūrybiškumo ir naujausių technologijų samplaika virsta moderniausiu realybės šou TV pasaulyje.
Skaiva
Skaiva / Redo Vilimo/BFL nuotr.
Temos: 2 Technologijos Nokia

Paskutinį birželio ketvirtadienį Lietuvos ryto TV pradeda pirmąjį TV realybės šou, kurio dalyviai, naudodamiesi pagal naujausias šiuolaikines technologijas sukurtu mobiliuoju kompiuteriu „Nokia N97“, kurs savo filmukus, kuriuos matys visa Lietuva, teigiama Lietuvos ryto TV pranešime. Nepraleisk šanso tapti moderniausios laidos dalyviu ir tu!!!

Laida „Nokia N97“, kurioje susijungs populiarus TV realybės šou žanras ir šiuolaikinės technologijos bei sparčiai populiarėjanti „youtube“ kultūra, bus rodoma visą vasarą kiekvieną darbo dieną. Į naująjį Lietuvos ryto TV projektą patekę žmonės turės galimybę būti pirmaisiais, kurie išbandys pažangiausią šių metų „Nokia“ kompanijos naujieną – mobilųjį kompiuterį „Nokia N97“, turintį lietimui jautrų ekraną, išslenkamą visaženklę QWERTY klaviatūrą ir visą projektui reikalingą multimedijos įrangą. Tarp jų gali būti ir tu, tau tereikia užpildyti laidos anketą tinklapyje www.lrytas.lt ir atsiųsti ją mums.

Realybės šou projekte „Kodas N-97“ dalyvaus 10 asmenų. Laidos herojais taps ne tik pagal anketas atrinkti originalumu ir kūrybiškumu pasižymintys žmonės, bet ir Lietuvos garsenybės – aktoriai, dainininkai, pramogų pasaulio atstovai ir visuomenės numylėtiniai. „Nokia N97“ dalyviais jau sutiko būti Leonardas Pobedonoscevas, Greta Šapkaitė, Martynas Tyla ir Alanas Chošnau. Naujausias technologijas ir realybės šou žanrą apjungsiančią laidą ves radijo ir TV laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė.

Laidos „Nokia N97“ herojai kiekvieną dieną mobiliuoju telefonu kurs savo dienoraštį ir trumpas, smagias bei netikėtas istorijas pagal laidos kūrybinės grupės pateiktas temas.

Kiekvieną darbo dieną per „Lietuvos ryto televiziją“ bus rodomi visų 10 herojų dienoraščiai. Laidos „Nokia N97“ žiūrovai galės balsuoti SMS žinutėmis už labiausiai patikusį filmuotą pasakojimą. Mažiausiai simpatijų surinkęs autorius iškris iš žaidimo, o jį pakeis naujas dalyvis. Ilgiausiai žaidime išlikęs dienoraščio kūrėjas sezono pabaigoje laimės įspūdingą, bet kol kas paslaptyje laikomą, prizą.

Dalyvauti pirmame tokiame realybės šou projekte gali visi mėgstantys iššūkius ir norintys pirmieji išbandyti pažangiausią mobilųjį kompiuterį „Nokia N97“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius