Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skiriasi Agnė ir Mykolas Zobovai: cirko artistė vyrui palieka visą turtą

Ne kartą teismų duris varstę, viešai santykius aiškinęsi VIP cirko įkūrėjai Mykolas ir Agnė Zobovai, po 23 metų nusprendė galutinai išsiskirti. Nors po vienu stogu jiedu negyvena jau daugiau nei metus, paskutiniam žingsniui ryžosi tik dabar. Nuo šių santykių pavargusi Agnė, sako, kad vyrui paliko viską – namus, automobilius ir net cirką. Ji drąsiai pradeda naują etapą ir tiki, kad šįkart jis bus kur kas geresnis.
Agnė ir Mykolas Zobovai
Agnė ir Mykolas Zobovai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Agnė ir Mykolas Zobovai santuokoje gyveno 15 metų, tačiau šiltus jausmus vienas kitam puoselėjo iš viso 23 metus.

„Krizė mūsų santykiuose buvo tris kartus, o dabar ketvirta – finalinė. Skyrybų dokumentai turėtų būti pasirašyti per šį kitą mėnesį, turėsiu savo nepriklausomybę liudijantį dokumentą. Neprašėme taikyti susitaikymo termino, dėl visko sutarėme, tai šįkart bus tikrai pabaiga: tiek dokumentuose, tiek morališkai, tiek fiziškai“, – 15min kalbėjo Agnė Zobovienė.

Pasak moters, šįkart skyryboms ją padavė Mykolas: „Išsiskyrimas brendo jau ilgą laiką. Mes jau nuo 2015 metų gruodžio pradžios kartu nebegyvename – nebeturime nei bendro ūkio, nei bendrų pomėgių, nei bendrų reikalų. Dar kurį laiką dirbau cirke, gavau atlyginimą. Jis dar liko man skoloj, bet dabar jau viskas baigta.“

Asmeninio albumo nuotr./Agnė Zobovienė
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Zobovienė

Moteris pasakojo, kad ji jau du kartus anksčiau buvo inicijavusi skyrybas, tačiau jiedu galiausiai likdavo kartu. Visgi šįkart, ji tikina, susitaikyti nebeįmanoma.

„Jis visada draskėsi, buvo daugybė kliūčių skyryboms, teismai... Todėl šįkart tiesiog apsisukau ir išėjau. Daugiau nebesidraskiau dėl tų skyrybų dokumentų, nes kam jau čia... Jis situaciją bando pataisyti nebent spaudimu, atskirdamas nuo pinigų. Jis galvoja, kad priespauda gali mane susigrąžinti. Tai veikė, kai buvau jauna, bet dabar – nebe“, – kalbėjo 36-erių A.Zobovienė.

Be to, Agnė visą turtą palieka Mykolui – sako, kad laisvė šiuo metu jai svarbiausia: „Kai pirkome sodybas, dvarus prieš 3 metus, juos įsigijome bendra nuosavybe. Jam advokatas pasakė, kad vienintelis kelias gauti visą turtą – skyrybos. Aš viską pasirašiau ir viską jam palieku, kad tik gaučiau ištuokos liudijimą. Mykolui lieka namai, mašinos, cirkas.“

Bet juk turtas užgyventas kartu... „Jeigu jam svarbiausia tik turtai, jam tai yra gyvenimo tikslas, tai tegul turi. Aš užsidirbsiu. Aš tiesiog pavargau, nebematau prasmės“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Agnė Zobovienė
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Zobovienė

A.Zobovienė tiki, kad netrukus jau tvirtai stovės ant kojų. „Aš manau, kad su savo gyvenimo patirtimi, žiniomis, galiu ir toliau kurti verslus. O verslo partnerį galima susirasti lengvai. Dabar dirbu nekilnojamojo turto agentūroje ir su cirku – gastrolės, privatūs užsakymai, toliau viskas, susiję su gyvūnais. Turiu VšĮ „Cirko sala“ – čia samdau artistus, darbuotojus – darau viską, ką ir pas Mykolą dirbdama.“

Mykolas ir Agnė turi du vaikus – 13-os dukrą ir 17-os sūnų. Šiuo metu jie apsistoję su mama. „Mano tėvų dėka, aš turiu savo namą Kaune, mes čia dabar gyvename.“

Pasak Agnės, dukra ir sūnus nelabai nori turėti kontakto su tėvu. „Tėvas kaltina, kad aš juos nuteikiau, bet ar įmanoma 17-os ir 13-os metų vaikus nuteikti? Nemanau. Jie matė visą mūsų gyvenimą. Sūnus buvo iniciatorius, kad susipakuočiau daiktus ir išvažiuočiau, kai pamatė, kiek ašarų, koks gyvenimas...“ – 15min kalbėjo Agnė Zobovienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius