-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Skiriasi žurnalo „Aš Ikona“ ir Agnės Jagelavičiūtės keliai

Vos praėjusį penktadienį pasirodžius rudens žurnalo „Aš Ikona“ numeriui vyriausiosios redaktorės pareigas palieka Agnė Jagelavičiūtė.
Agnė Jagelavičiūtė ir Alfas Ivanauskas
Agnė Jagelavičiūtė ir Alfas Ivanauskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min dar penktadienį rašė, kad skiriasi žurnalo „Aš Ikona“ ir Agnės Jagelavičiūtės keliai. Tačiau tąkart šį žurnalą leidžiančių „Virtuvės mitų griovėjų“ vadovas Alfas Ivanauskas nepanoro plačiau komentuoti šio fakto.

Kaip praneša „Verslo žinios“, A.Jagelavičiūtė išeina dirbti į kitą leidinį – ji tapo mados žurnalo „L‘Officiel“ redaktore.

Kaip jau rašė 15min, šio žurnalo franšizę šių metų liepos mėnesį įsigijo Tadas Bruzgulis – buvusios atlikėjos, renginių organizatorės Elenos Puidokaitės-Atlantos sutuoktinis.

Leidinyje „L‘Officiel Mada“ dirbs ir pati Atlanta – 15min moteris pasakojo, kad čia ji bus atsakinga už šio ženklo renginius ir savireklamą.

Visgi naujiems savininkams teks rinkti visą naują žurnalo darbo grupę. Pasak „Verslo žinių“, praėjusią savaitę pasitraukė „L‘Officiel Mada“ vykdomasis redaktorius Arnoldas Remeika, taip pat mados redaktorė Miglė Kazėnaitė, dizaineris Darius Markūnas ir reklamos pardavimų vadovė Ilona Drabavičienė.

Žurnalas „Aš Ikona“ bus leidžiamas ir toliau. Jo redaktore turėtų tapti Daina Žemaitytė, kuri 13 metų vadovavo žurnalo „Žmonės“ komandai, kol praėjusių metų lapkritį paliko šias pareigas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Indrė Morkūnienė papuošė „AŠ Ikona“ viršelį: pristatymo nepraleido būrys garsių svečių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius