Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Skubi pagalba 112“: paklydusią močiutę su anūke rado policijos šuo

Šį sekmadienį, gegužės 8-ąją, 18.00 val. TV3 atkuriamosios dokumentikos laidoje „Skubi pagalba 112“ močiutės ir anūkės drama. Paklydusios jos praleido miške visą naktį. Jau visiškai nusilpusias paklydėles tik kitą dieną rado policijos šunys.
Laidos „Skubi pagalba 112“ akimirka
Laidos „Skubi pagalba 112“ akimirka / TV3 nuotr.

„Man pačiam grybaujant yra tekę patirti jausmą, kai staiga nebežinai, kur esi. Neišsigandau, nėra Lietuvoje tokių miškų, iš kurių anksčiau ar vėliau neišeičiau. Tačiau, kai kalbame apie senyvą moterį ir mažą mergaitę, tai visai kas kita“, – sako „Skubi pagalba 112“ vedėjas Rimantas Bagdzevičius.

Pirmokė Karolina svečiavosi pas močiutę Nijolę. Tėvai buvo išvykę į užsienį slidinėti. Kad kažkas įvyko, tėvai suprato tik grįždami namo, kai močiutės namuose niekas nekėlė telefono ragelio.

Tėvai nežinojo, kad močiutės namuose dingus elektrai ji su anūke nusprendė važiuoti pas Karolinos tėvus. Eidamos į autobuso stotelę jos nusprendė pasitrumpinti kelią ir pasuko gilyn į mišką. O kelio iš miško nebesurado. Aplink buvo daug keliukų ir nė vieno iš jų pažįstamo.

Pavargusios, nutrintomis kojomis vargšės klaidžiojo visą naktį. Kitą dieną mergaitės tėvai, niekur neradę nei močiutės, nei dukros, kreipėsi į policiją. Paklydėlių ieškoti leidosi kinologai su tarnybiniais šunimis.

Kaip baigėsi močiutės Nijolės ir pirmokės Karolinos odisėja, žiūrėkite laidoje „Skubi pagalba 112“. Liudininkų išgyvenimai, atkurtos situacijos ir specialistų patarimai, kaip elgtis paklydus miške. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius