Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybas su Karina Krysko neigiantis Saulius Skambinas: „Mums reikia laiko sudėlioti visus taškus ant „i“

Netylant kalboms, kad dainininkę Kariną Krysko (37) ir šokėją Saulių Skambiną (41) ištiko santykių krizė ir pora pasuko skirtingais keliais, visa tai toliau neigia ir gandais vadina S.Skambinas. Šį kartą žurnalui „Žmonės“ šokėjas sakė, kad jų santykiams su žmona reikia laiko.
Karina ir Saulius Skambinai
Karina ir Saulius Skambinai / „Mojo Lounge“ nuotr.

„Tai yra tik kalbos, mes vis dar kartu. Jokie keliai nėra išsiskyrę“, – 15min prieš kurį laiką sakė sakė Saulius Skambinas.

Tą patį šokėjas patvirtino ir žurnalui – keisti šeimos statuso su K.Krysko jie neketina.

„Nemanau, kad kas nors mūsų santykiuose pasikeis, kai ir oficialiai nuspręsime atversti naują gyvenimo puslapį. Abu toliau būsime pasinėrę į savo mėgstamas veiklas, abu toliau rūpinsimės sūnumi Majumi.

Kai gražiai sutari, nesinori skubėti drastiškai elgtis. Be to, abu esame suaugę žmonės, turime įsipareigojimų, kuriuos reikia vykdyti“, – teigė S.Skambinas.

Leidiniui jis atviravo, kad labai išgyvena, jog apie asmeninius santykius jam tenka aiškintis viešai. Apie tai, kokius šeiminius sprendimus ateityje priims su žmona Karina šokėjas garsiai kalbėti nežada.

„Mes priimsime tokius sprendimus, kurie šiuo metu bus geriausi. Ir jų paisysime. Tik kol kas mums reikia laiko sudėlioti visus taškus ant „i“. Kiekviena istorija turi savo niuansų, paslapčių, įvairių detalių. Duokite mums laiko ir mes susitvarkysime su tuo, kas vyksta“, – sakė S.Skambinas.

15min primena, kad prieš keletą savaičių paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino, kad viskas yra visai kitaip. Anot šokėjo, jiedu ir toliau gyvena kartu.

„Čia yra tik pritemptos istorijos. Viskas yra kur kas kitaip, tačiau kol kas nieko negaliu sakyti. Mes su Karina puikiai sutariame, viskas kaip ir gerai, kartu gyvename po vienu stogu, niekas nepasikeitė. Bet nežinau, kaip bus toliau, gyvenimas nenuspėjamas. Tiesiog dabar esame labai susikoncentravę į savo darbus“, – kalbėdamas su 15min balandžio viduryje sakė žinomas šokėjas.

15min susisiekus su Karina Krysko, ji šia tema atsisakė kalbėtis ir pasiūlė kreiptis į Saulių.

„Mojo Lounge“ nuotr./Karina ir Saulius Skambinai
„Mojo Lounge“ nuotr./Karina ir Saulius Skambinai

Dainininkės Karinos ir šokėjo Sauliaus jausmai vienas kitam užsimezgė daugiau nei prieš dešimt metų. Jie susižavėjo vienas kitu projekte „Šok su žvaigžde“, tačiau pora savo draugystę iš pradžių bandė nuslėpti. Nekeista, kad taip nutiko ir su sužadėtuvėmis, ir vestuvėmis – svarbias akimirkas pora pasiliko tik sau.

„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią laidoje negailės Saulius.

Aukso žiedus paslapčia jiedu sumainė 2011-aisiais metais, netrukus jiems gimė sūnus Majus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius