-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Socialiniame tinkle išgarsėjusi Monika Šalčiūtė Trakuose surengė šlapių marškinėlių šou

Pirmadienio vakarą Trakuose tyvuliuojančio ežero Margis pakrantė virto bikiniais „ginkluotų“ gražuolių ir ekstremalaus sporto mėgėjų Meka. TV3 televizijos veidai ir po ketverių metų į TV eterį grįžtančio projekto „Meilės trikampis“ dalyviai skubėjo išmėginti ekstremalias vandens pramogas. Kaip bežiūrėsi, visų dėmesį labiausiai kaustė internetine sensacija tapusi Monika Šalčiūtė.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 TV3

Vakaras pasitaikė saulėtas, bet vėjuotas. Tačiau tai neišgąsdino pasimatymų šou dalyvavusios interneto sensacija pakrikštytos merginos. Ji su drabužiais išsimurkdė ežere. Monika laidos pristatymo metu dėvėjo gana atvirus drabužius: trumpus džinsinius šortus, rožinius, nuo pečių smunkančius marškinėlius ir nėriniais dabintą rožinę liemenėlę. Tenka pripažinti, kad po maudynių M.Šalčiūtė atrodė tarsi šlapių marškinėlių konkurso dalyvė.

Seksualiai pozavo ir Monikos Šedžiuvienės buvusios kolegės, grupės „Mis“ merginos. Atlikėjos vakaro metu traukė savo dainas bei savo kūnus pridengusios tik smulkučiais bikiniais plaukiojo kateriu.

Renginio vedėjo vaidmuo teko dainininkui Martynui Kavaliauskui. Jis ne tik pristatė pasimatymų šou dalyvius, bet ir perdainavo žinomas popdainas.

Pasibūti su kolegomis progos nepraleido ir komikas Justinas Jankevičius su savo eterio partnere, dainininke Dileta Meškaite. Paežerėj saulute mėgavosi Ineta Stasiulytė su mylimuoju Deividu Meškausku, Diana Martinėlė su vis dažniau jai kompaniją renginiuose palaikančiu informacinių technologijų specialistu ir modeliu Simonu Baičiu, šokėja Eglė Straleckaitė su mylimuoju Dominyku, žinių vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva ir kiti.

Monika `alčiūtė
Monika Šalčiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius