Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sofio Gelašvili-Niūniavę nustebino vyro dovana – naujas BMW

Kūdikio laukimu gyvenanti ir pirmąsias vestuvių metines paminėjusi grožio salono „Sophistique“ savininkė Sofio Gelašvili-Niūniavė (22) dažnai sulaukia vyro Dominyko Niūniavos (24) staigmenų. Tačiau to, ką išvydo trečiadienį – tikrai nesitikėjo.
Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru Dominyku
Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru Dominyku / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dvejus metus vairuotojo pažymėjimą turinti jauna moteris prisipažino, kad drąsiai sėdanti prie vairo. O ir naująjį, 2016 metais gamintą 5 serijos BMW, kurį trečiadienį jai padovanojo vyras, asmeniniu treneriu dirbantis Tailando boksininkas Dominykas, išbandė ir liko patenkinta.

Sofio sako, kad ir sedano tipo automobiliu ji važinėsis ir tada, kai susilauks kūdikio. „Speciali kėdutė jau nupirkta, esame pasiruošę“, – 15min teigė Sofio.

Asmeninio albumo nuotr./Sofio ir Dominyko Niūniavų BMW
Asmeninio albumo nuotr./Sofio ir Dominyko Niūniavų BMW

Įprastai Dominykas besilaukiančiai mylimajai dovanoja gėles, tačiau tamsaus šokolado spalvos BMW – didžiausia ir brangiausia dovana. „Pamačiusi automobilį apsidžiaugiau, tačiau mums ir šiaip labai reikėjo automobilio. Ja dalinsimės“, – pasakojo ji. O ar buvo priežastis tokiai dovanai? Pasak Sofio, tai buvo tiesiog staigmena, susijusi su vaikelio laukimu.

Sofio džiaugiasi nėštumu, sportuoja, lankosi renginiuose. Naujuoju automobiliu ji su vyru ruošiasi iki vaiko gimimo pakeliauti po Lietuvą: „Kadangi greit gimdysiu – toli nenuvažiuosime.“

TAI PAT SKAITYKITE: Kūdikio besilaukianti Sofio Gelašvili su vyru Dominyku Niūniava švenčia pirmąsias vestuvių metines

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius