Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sofio Gelašvili-Niūniavė susilaukė pirmagimės: davė dvigubą vardą

Gruzijos milijonieriaus dukros, grožio salono „Sophistique“ savininkės Sofio Gelašvili-Niūniavės (22) ir jos vyro, sporto trenerio Dominyko Niūniavos (24) namai prisipildė džiaugsmo. Porai gimė dukra.
Sofio ir Dominykas Niūniavos
Sofio ir Dominykas Niūniavos / Svetlanos Baturos nuotr.

Tėvais tapę Sofio ir Dominykas be galo laimingi – jųdviejų šeimoje krykštauja pirmagimė. Kaip 15min sakė Sofio, naujagimė pasaulį išvydo šio antradienio rytą.

„Viskas praėjo sklandžiai, jaučiuosi puikiai. Negaliu nupasakoti, kiek daug gerų emocijų“, – 15min kalbėjo mama tapusi Sofio. Pasak jos, Dominykas tiesiog nenustygsta vietoje: „Jis dalyvavo gimdyme, buvo visą laiką kartu! Abudu labai džiaugiamės.“

„Mums gimė mergaitė. Labai myliu savo žmoną ir savo dukrytę“, – feisbuke antradienio rytą rašė Dominykas.

Dar likus keliems mėnesiams iki gimdymo, pora jau buvo sugalvojusi vardą – dukrą pavadino Emanuele Valerija. Pastarasis vardas – Sofio tėčio Valerijaus garbei.

Asmeninė nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė
Asmeninė nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė

„Mūsų ryšys su tėčiu labai stiprus. Sužinojęs, kad anūkė bus pavadinta jo vardu, be galo apsidžiaugė“, – 15min dar prieš gimdymą sakė S.Gelašvili-Niūniavė.

O ir viso nėštumo metu Sofia nekantravo, kada gi mažoji išvys pasaulį. Šis vaikelis jų su Dominyku šeimoje – itin laukiamas.

„Jaučiuosi visai gerai. Pradžia buvo sunkesnė, bet viskas vis geriau! Aišku, kai pilvas pradėjo augti ir mergytė pradėjo judėti, buvo nelengva, tačiau vis tiek stengiuosi būti aktyvi ir toliau sportuoju, emocijos puikios. Labai labai laukiam dukros“, – dar vasarą kalbėjo Sofio Gelašvili-Niūniavė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru Dominyku
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru Dominyku

15min primena, kad Gruzijos milijonieriaus duktė po trejų metų draugystės atšoko net dvejas vestuves. 2016 m. birželį vestuves iškėlę Gruzijoje, liepą jie dar vieną šventę Vilniuje surengė laikydamiesi gruziniškų tradicijų: į puotą pakvietė 130 svečių, specialiai iš Gruzijos atvyko būrys muzikantų ir šokėjų.

Po vestuvių laimingi jaunavedžiai medaus kopinėti patraukė į Venesuelą, Margaritos salą.

Iš karto po vestuvių 15min paklausta apie galimą šeimos pagausėjimą, jaunoji nuotaka tada sakė: „Sakome, kad kaip bus, taip. Nėra taip, kad planuotume ar neplanuotume. Taip, norėčiau turėti vaikų. Bent du.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius