Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šokėjas Kandelis antrą kartą kurs šeimą

Šį penktadienį dukart pasaulio čempionu tapęs šokėjas Andrius Kandelis ištars vestuvinę priesaiką. Po metų draugystės Vilniaus santuokų rūmuose su bendraamže Reda Gikyte susituoksiantis vyras nemano skubantis ir nebijo vėl nusivilti.
Andrius Kandelis ir Reda Gikytė
Reda Gikytė ir Andrius Kandelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tai nėra spontaniškas sprendimas. Su Reda kuriame šeimą, nes turime planų, abu jaučiamės jau subrendę normaliai šeimai, abu esame tikri dėl to, ką darome. Be to, jausmai vienas kitam yra stiprūs. Tiesiog ateina laikas, kai supranti, kad šalia yra būtent tas žmogus, su kuriuo tau gera. Tikiuosi, būsime laimingi“, – žurnalui „Privatu“ mintimis dalijosi 27 metų šokėjas.

Prieš tris mėnesius vestuvėms ruoštis pradėję mylimieji nenori pompastiškos šventės, atsisakys ir tradicinio piršlio korimo.

Buvusi Andriaus žmona – šokėja Eglė Visockaitė, su kuria Europos čempionate jis laimėjo 4-ą, o pasaulio čempionate – 6-ą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius