-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šokėjas Tadas Rimgaila vedė savo išrinktąją Liuciną Pavlovskają

Portalas Žmonės.lt praneša, kad šeštadienį šokėjas, grupės „Džentelmenai“ narys Tadas Rimgaila vedė savo išrinktąją, sužadėtinę Liuciną Pavlovskają. Po tuoktuvių Liucina pasirinko vyro pavardę.
Tadas Rimgaila vedė savo išrinktąją Liuciną Pavlovskają
Tadas Rimgaila vedė savo sužadėtinę Liuciną / Ramūno Tangurio nuotr.

Po devyniais užraktais slėptose vestuvėse dalyvavo tik artimiausi šeimos nariai ir draugai. Nuo visų kitų pažįstamų bei bičiulių ceremonijos detalės buvo kruopščiai slepiamos.

Nedaugžodžiavo pora apie savo santykius ir anksčiau. Portalui Žmonės.lt patvirtinęs, kad yra susižadėjęs su Liucina, T.Rimgaila daugiau į kalbas apie asmeninį gyvenimą stengėsi nesileisti.

Susipažino per draugo ir Liucinos sesers vestuves 

Tadas su Liucina susipažino prieš maždaug penkerius metus, per geriausio draugo ir Liucinos sesers vestuves.

„Kai susipažinome, maniau, kad neturėsime apie ką šnekėti. Jis šokėjas, visada pasitempęs, galvojau, tik šokiai jam galvoje. Kai pabendravome, supratau, kad temų spektras gali būti įvairiausias. Neretai žmonės tapatina jo kuriamą personažą, kurį mato ekrane, ir jo asmenybę. Iš tiesų Tadas švelnus ir mielas, o jo vaidmuo scenoje yra tik jo vaidmuo. Namuose jis visai kitoks”, – vienai TV laidai pasakojo Liucina Pavlovskaja.

Trejus metus pora bendravo tik kaip bičiuliai, mat T.Rimgaila gyveno Klaipėdoje, o Liucina – Vilniuje, kiekvienas turėjo savo gyvenimą. Tačiau įsiliepsnojus  romantiškiems jausmams, Tadas persikraustė į sostinę, čia dalyvavo LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Į laidos filmavimus jo palaikyti visuomet ateidavo ir Liucina.

Gyvenimas susimetus – ne man. Nesu prieš tai, bet tegul taip gyvena tie, kuriems tai tinka, - žurnalui „Žmonės“ yra sakęs Tadas.

„Kurį laiką vyrai jaučiasi pienburniais, paskui ateina diena, kai pradeda suprasti, kad galbūt norėtų ir reikėtų surimtėti. Turbūt būtent šį momentą dabar ir išgyvenu. Bet tai nereiškia, kad sukūręs šeimą ketinu vaidinti „rimtą“ vyrą, sėdintį namuose su laikraščiu ir televizoriaus pulteliu rankose bei pypke burnoje. Kaip tik smagu, kai du vienas kitą mylintys žmonės susituokia ir toliau gyvena linksmai, nevaidina statistinės šeimos. Žinoma, nuo buitinės rutinos niekur nepabėgsi, bet, manau, nepaisant jos galima gyventi įdomiai, – žurnalui „Žmonės“ anksčiau pasakojo šokėjas. – Bet šiaip esu seno kirpimo žmogus, ir gyvenimas susimetus – ne man. Nesu prieš tai, bet tegul taip gyvena tie, kuriems tai tinka. Man svarbus konkretumas, saugumas. Tai kas, kad apie tokius dalykus daugiau kalba moterys, – vyrui savisaugos jausmas taip pat svarbus. Be to, „žmona“ skamba daug įspūdingiau, o ir žiedas ant bevardžio piršto – gražu. Prieina kokia mergina kažko tikėdamasi, o tu tik ištrauki ranką iš kišenės ir pamojuoji pirštu prieš akis.“

Paklaustas, ar po vestuvių galima laukti ir šeimos pagausėjimo, T.Rimgaila patikino, kad kol kas vaikų turėti jie neplanuoja.

„Vaikai tegul dar palaukia. Vis tiek jau pavėlavau į traukinį: kažkada svajojau būti labai jaunu tėčiu, įsivaizdavau, kaip vesčiau vaiką į darželį, o visi klausinėtų: „Kas jis toks?“ Bet kadangi tos svajonės išpildyti nespėjau, dabar jau galima neskubėti. Pradėsime iš kitos pusės: pastatysime namą, pasodinsime medį, o tada – vaikai“, – pasakojo T.Rimgaila.

Tadas Rimgaila su sužadėtine Liucina
Tadas Rimgaila su sužadėtine Liucina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius