Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėjas Vytautas Mackonis su pirmagimio besilaukiančia žmona Natalija atostogomis lepinosi po Turkijos saule

Pirmagimio laukiantys šokėjas Vytautas Mackonis su žmona Natalija vasarai einant į pabaigą nusprendė atitrūkti nuo kasdienybės bei darbų ir išvykti pailsėti. Juo labiau kad tai paskutinė tolima kelionė iki rudenį laukiamo šeimos pagausėjimo. Pora šioms atostogoms pasirinko Turkijos kurortą.
Vytautas Mackonis su žmona Natalija Turkijoje
Vytautas Mackonis su žmona Natalija Turkijoje / Asmeninio albumo nuotr.

„Pradžioje planavome automobiliu keliauti į pietų Prancūziją, gal net pasiekti Monaką, kur įvyko mūsų sužadėtuvės, tačiau vėliau nusprendėme, kad Natalijai gali būti sunkoka ištverti tokią ilgą ir tolimą kelionę automobiliu“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Vytautas. Štai todėl paskutinę minutę pora persigalvojo ir gavę puikų pasiūlymą iš kelionių agentūroje dirbančios pažįstamos išvyko į Turkiją. Būsimieji tėvai gyveno 30 kilometrų nuo populiaraus Alanijos kurorto.

Sutuoktinius itin sužavėjo populiarusis miestas ir jo naktinis gyvenimas, tad Alaniją poilsiautojai lankė ne kartą. Paklaustas, kokias pramogas rinkosi ir kaip leido laisvalaikį, garsus šokėjas patikino, kad išbandė nemažai dalykų, tačiau besilaukianti žmona ekstremalesnių pramogų atsisakė.

„Pirmąją dienos pusę dažniausiai leisdavome prie jūros – maudėmės, deginomės, skaitėme knygas, bet kadangi aš negaliu be sporto, beveik kiekvieną dieną žaisdavau tinklinį. Tai tapo lyg tam tikra tradicija prieš einant pietauti, – šypsodamasis kelionės prisiminimais dalijosi Vytautas. – Popiet dažniausiai keliaudavome kur nors toliau nuo viešbučio. Man asmeniškai didžiausią įspūdį paliko „raftingas“ – plaukimas kalnų upe, tačiau žmona, be abejo, jame dalyvauti galimybės tiesiog neturėjo, kadangi tai jau šiek tiek ekstramelesnis laiko leidimo būdas.“

Kadangi Vytauto žmona Natalija laukiasi pirmagimio, šokėjas neslepia, kad kiekvieną žingsnį gerokai apgalvodavo. „Ne viską visada galėjome daryti kartu, tačiau mums tas nesutrukdė smagiai leisti laiko. Stengėmės kuo daugiau apie viską kalbėtis ir svarstyti įvairius variantus, juk atvykome atostogauti, o ne leisti laiko kambaryje. Todėl veikėme tikrai nemažai ką, keletą vakarų net pasišokome klubelyje, bet stengiausi reaguoti į kiekvieną jos užuominą apie nuovargį ir, be abejo, nuolat prižiūrėti, kad nepersikaitintų saulutėje“, – apie rūpestį besilaukiančia žmona pasakojo V.Mackonis.

Asmeninio albumo nuotr./Vytautas Mackonis su žmona Natalija Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Vytautas Mackonis su žmona Natalija Turkijoje

Šokėjas nerekomenduoja šeimos pagausėjimo laukiančioms poroms leistis į ilgas ir varginančias keliones, nes nėščioms moterims reikalingas komfortas, kad jos galėtų pailsėti.

„Nėščiosios nuovargis dažnai labai greit transformuojasi į irzlumą, o to visai nesinori. O visa kita, manau, ir taip savaime aišku, tinka viskas, kas yra proto ribose ir nekelia pavojaus sveikatai“, – patarė Vytautas. Jis taip pat neslepia, kad tai turbūt paskutinės rimtos atostogos užsienyje prieš šeimos pagausėjimą, tačiau patikina, kad sulaukę pirmagimio jie namuose neužsidarys.

„Mes ne iš tų žmonių, kurie gali savaitėmis būti užsidarę namuose. Mums tiesiog būtina keisti aplinką ir aktyviai leisti laiką. Todėl net neabejoju, kad tikrai ilgai netrukę keliausime visi kartu. Prognozuoti, kur ir kada, dabar gan sudėtinga, tačiau net neabejoju, kad mūsų vaikutis keliaus visur kartu su mumis“, – kalbėjo su nekantrumu kūdikio laukiantis V.Mackonis.

Asmeninio albumo nuotr./Vytautas Mackonis su žmona Natalija Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Vytautas Mackonis su žmona Natalija Turkijoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius