Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Staigmenų kupinas V.Šaulytės mergvakaris: nuo jautrios mamos dovanos iki pietų pagal filmą su J.Roberts

Iki stilistės Viktorijos Šaulytės ir kovotojo Juliaus Mockos vestuvių laiko lieka vis mažiau, tad būsima nuotaka jau spėjo atšvęsti ir mergvakarį. Nors jame nebuvo limuzino, merginai jo ir nereikėjo, nes siurprizų tądien ir taip netrūko. Netikėtumu Viktorijai tapo net jos pačios įvaizdis.
Viktorija Šaulytė
Viktorija Šaulytė / Auros Kučinskaitės nuotr.

Viktorija 15min patikino, kad tai, jog mergvakaris apskritai įvyks, jai nebuvo netikėta, nes draugės dar pavasario gale užsiminusios, kad pradeda jį organizuoti.

„Kadangi visus renginius ir susibūrimus įprastai organizuoju aš, man buvo didžiausias iššūkis šįkart paleisti kontrolę“, – prisipažinusi nusijuokė V.Šaulytė.

Auros Kučinskaitės nuotr./Viktorijos Šaulytės mergvakario akimirka
Auros Kučinskaitės nuotr./Viktorijos Šaulytės mergvakario akimirka

Vis dėlto nustebinti ją tikrai pavyko. Viktorija džiaugiasi, kad mergvakaris nebuvo visiškai tradicinis – su limuzinais ar kitais įprastais atributais. Mat draugės, organizuodamos pasibuvimą, galvojo apie jos asmenybę, o ne apie tai, kas yra standartiška.

Pasakodama apie ypatingos dienos eigą, V.Šaulytė prisiminė, kad mergvakaris prasidėjo pas jos tėvus Kaune. Čia ji papusryčiavo su mama, iš kurios sulaukė nepaprastos dovanos.

„Ji įteikė man angeliuką, kurį, kai gimiau, jai padovanojo tėtis. Buvo labai jautri akimirka“, – prisiminė Viktorija.

Vėliau būsima nuotaka su kitomis mergvakario dalyvėmis vyko į Klaipėdą. Uostamiestyje esančioje kavinėje ant jūros kranto buvo paruoštas stalas. Ir ne bet koks.

„Draugės suruošė vėlyvus pietus su daug skanaus maisto itališka tema – pagal mano mėgstamiausią filmą „Valgyk, melskis, mylėk“ su Julia Roberts, – apie nepamirštamų įspūdžių kupiną dieną pasakojo V.Šaulytė.

Mergvakario akimirkos – galerijoje:

Ne ką prastesnė buvo ir tolimesnė jos eiga. Linksmai nusiteikusi kompanija patraukė į pramogų kompleksą „Gamtos perlas“, važinėjosi džipu po laukus ir bendravo su gyvūnais. Negana to, laukė fotosesija ant jūros kranto.

„O tada buvau nustebinta, kai man atvedė žirgą“, – šyptelėjusi pridūrė Viktorija.

O diena buvo užbaigta viloje. „Kai vakare ten atėjome, viskas buvo paruošta iki smulkmenų, išdekoruota boho tematika. Visos kartu jaukiai pasibuvome“, – 15min kalbėjo stilistė.

Vaidos Petkutės nuotr./Viktorija Šaulytė „Valgyk, melskis, mylėk“ popietėje
Vaidos Petkutės nuotr./Viktorija Šaulytė „Valgyk, melskis, mylėk“ popietėje

Būsima nuotaka papasakojo ir apie savo mergvakario įvaizdį. Pasirodo, rūbas buvo siūtas specialiai tai dienai ir buvo staigmena pačiai Viktorijai.

„Visi primatavimai vyko užrištomis akimis, nes įvaizdį kūrė viena iš draugių. Mergvakario rytą jos mane aprengė ir tik tada leido atsimerkti. Buvo nerealu!“ – šventės akimirkomis dar ir dabar tebegyvena V.Šaulytė.

Tad staigmenų tą dieną Viktorijai tikrai netrūko. O ar buvo dovanų? Paklausta apie tai, mergina atsakė, kad geriausia dovana tądien buvo laikas, kurį jos draugės atidavė organizuodamos šią šventę. Nors tai – dar ne viskas.

„Gavau ir tematiškai įpakuota keliaraištį. Buvo papasakota jo reikšmė ir kam jis būsimai nuotakai reikalingas“, – šyptelėjo Viktorija.

Už padovanotas emocijas, kurios tikriausiai įsimins visam gyvenimui, V.Šaulytė sako esanti nepaprastai dėkinga.

„Gražiausia tai, kad merginos apgalvojo kiekvieną momentą bei dekoraciją. Net ir ryte ėjome prie jūros atsigerti kavos, nes jos žino, kokią emocija man ji suteikia!“, – pokalbį baigė netrukus ištekėsianti stilistė ir pridūrė: „Po mergvakario dar norėjau pasibūti toje emocijoje ir užfiksuoti tą momentą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius