-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano ir D.Zvonkus į 2018-uosius žengia su nauja daina „Kainos nepakilo“

Pirmąją Naujųjų metų dieną Deivydas Zvonkus ir Stanislavas Stavickis-Stano gerbėjams įteikė dovaną – naują dainą „Kainos nepakilo“. Prisiminę faktą, jog nuo euro įvedimo praėjo lygiai treji metai, duetas pristatė kūrinį, kuris tikrai įpūs pozityvumo.
Deivydas Zvonkus ir Stanislavas Stavickis-Stano
Deivydas Zvonkus ir Stanislavas Stavickis-Stano / Aistės Navickaitės-Balčienės nuotr.

Pirmąją 2018-ųjų metų dieną bendrą kūrinį pristatę dainininkai pripažįsta, kad euro įvedimas – skaudi šalies tema. Tad daina „Kainos nepakilo“ siekiama pralinksminti net didžiausią skeptiką.

„Pamename, kad tuomet aktualiausias klausimas, rūpėjęs visiems be išimties, buvo – ar pakils kainos? Politikai ir visuomenės veikėjai dievagojosi, kad žymesnės infliacijos išvengsime ir kainos nepasikeis.

Ką gi, žymusis Monikos Šalčiutės teiginys, kad litas lygus eurui, šiandien toli gražu ne visiems atrodo juokingas. Bet mes visur stengiamės įžvelgti pozityvą“, – taip naują dainą pristatė duetas.

Dainos vaizdo klipui panaudotos akimirkos iš visai neseniai vykusio 40-ojo Deivydo Zvonkaus gimtadienio, kuriame šėlo būrys žinomų pramogų pasaulio atstovų.

VIDEO: Stano ir Zvonkus Kainos Nepakilo

15min primena, kad 2017-ieji Stanislavui Stavickiui-Stano ir Deivydui Zvonkui buvo ypač kūrybingi. Duetas vieną po kitos pristatė nūdienos aktualijas pašiepiančias dainas, tačiau viena premjera sulaukė ne liaupsių, o kritikos strėlių.

Pagal Afroman „Because I Got High“ melodiją sukurtoje dainoje „Rusai vėl puola“ Stano ir D.Zvonkus pašiepia bauginimus dėl Rusijos keliamų grėsmių.

Po dainos paviešinimo jiemdviem teko aiškintis ne tik internautams socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidai, bet ir Krašto apsaugos ministerijai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainą „Rusai vėl puola“ pristatę Stano ir D.Zvonkus: „Perlenkiame lazdą ieškodami priešų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius