-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano išpeikti „Humoro klubo“ nariai paguodos ieškos Kaune

Prieš dvi savaites Kaune viešėjęs „Humoro klubas“ vis dar negali patikėti, jog į Vilnių grįžo gyvas ir net nepasigavęs lytiškai plintančios ligos, todėl ateinantį ketvirtadienį – kovo 26 d. 19 val. žaibolaidžiu sugrįš į Henriko miestą.
Laidos filmavimas
Laidos filmavimas / Irmantas Gelūnas/„15min.lt“ nuotr.

Pirmuoju turo po Lietuvą miestu pasirinkę Kauną „Humoro klubo“ nariai neslepia, kad viešnagė kadais ir D. Dolskio išmindžikuotame mieste pakeitė jų pasaulėžiūrą iš esmės. „Įsitikinom savo kailiu, kad ir Kaune žmonės juokiasi ne tik iš nuo kalno nuridentos močiutės, tačiau ir iš kur kas tauresnių dalykų – Vilniaus lenkų, Kauno „Žalgirio“ ar Nemuno“, – kalbėjo daugiausiai tą vakarą kauniečių aimanų sulaukęs „Humoro klubo“ narys Justas, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Tiesa, tarti žodžius jam nebuvo lengva, mat po pasirodymo Klaipėdos klube „Roxy“ penktadienį Justinas patyrė, ką reiškia užgauta žemaičio širdis. Tai jam atsipirko apysunkiu kūno sužalojimu, o žemaičiams – trimis „buduliais“ mažiau miesto gatvėse.

Beje, Laisvalaikio namuose „Nautilus“ vykusį vakarą stebėjo ir į juokingus pokštus taisyklingai reagavo Seimo Atominės energetikos komisijos pirmininkas Rokas Žilinskas arba neblaivus Visaginas su dviem kojom.

Tačiau šį kartą „Nautilus“ įvyksiančiame „Humoro klube“ Roką Žilinską pakeis ne mažiau charizmatiška, Dainos Bilevičiūtės šlaunies dydžio asmenybė Mantas Petruškevičius. Šis anksčiau gėles pakavęs, dabar tiesiog jas gaunantis stilistas davė žodį atvykti į Kauną ir negrasinti teismu bent dvi valandas iki ir po renginio.

„Stand-up Comedy“ žanro Lietuvoje pradininkai „Nautilus“ pasirodys su programa, kurioje vietos nepristigs net tokio dydžio žvaigždėms kaip Virgis Stakėnas ar Vitalija Katunskytė. Renginyje pasirodys visi, kurie tuo metu nesibylinės teisme su Nijole Pareigyte dėl garbės ir orumo įžeidimo.

Kaip skelbia žiniasklaida, TV3 laidoje „Humoro klubas“ humoristas Modestas Vaišnoras suskėlė aliuziją apie „69 danguje” dainininkės Nijolės Pareigytės sugebėjimus oralinio sekso srityje, todėl pramogų pasaulio užkulisiuose netyla kalbos, kad šį kartą teismų nebus išvengta. „Iš pradžių maniau, kad nieko blogo nepadariau, kol manęs viešai nepabarė Stano. Kiekvieno rašytojo nuomonė man yra svarbi, tačiau šio – pati svarbiausia“, - laižydamas pirmojo „Delfinų“ albumo viršelį kūkčiojo „Humoro klubo“ vedėjas Modestas.

Nepraustaburniai chamai su dviem aukštojo mokslo diplomais į Kauną atvyksta kovo 26 dieną 19 val. ir „Nautilus“ (Savanorių pr.124) turėtų pasiekti šie „Humoro klubo“ nariai: Justas, Mantas, Paulius, mergina Asia ir Modestas. Visi jie Vilniuje organizuoja vadinamuosius stand-up vakarus ir yra įsiteigę komikų ar tiesiog juokingų talentų grupę „Du kavos“, į kurį gali įsilieti visi, išskyrus Zakarauską.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius