-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebėkite Baltijos šalių „World Class“ finalo varžybas GYVAI!

Daugiau nei 6 mėnesius tris Baltijos šalis užkariavusios profesionalų varžybos “World Class” pasiekė epogėjų – Latvijos sostinėje Rygoje praūžė visų trijų šalių finalai, kuriuose išaiškėjo geriausiųjų barmenų trejetukas. Geriausiųjų titulą Lietuvoje pelnė Tomas Ignatavičius (baras „Apoteka“), Vainius Balčaitis (baras „Apoteka“), Lukas Palubinskas (baras „Distilerija“). Šiandien įtampos lygis pakils dar aukščiau, kadangi trijų geriausių Estijos, Latvijos bei Lietuvos barmenų laukia paskutinis mūšis dėl geriausiojo titulo. 9-se jie susirungs ir išsiaiškins, ne tik, kurie taps savo šalies geriausiais, bet ir kuriam iš jaunuolių atiteks garbė atstovauti Baltijos šalis pasauliniame “World Class” čempionato finale Meksikoje?
Stebėkite finaline Baltijos šalių „World Class“ finalo varžybas GYVAI!
Stebėkite finaline Baltijos šalių „World Class“ finalo varžybas GYVAI! / Projekto partnerio nuotr.

Pagrindinio finalo varžybos prasideda jau nuo 9 ryto. Pirmasis ir bene sudėtingiausias etapas – „Speed round“. Jo metu kiekvienas finalo dalyvis barmenas turės 9 minutes, per kurias turės suplakti 9 skirtingus kokteilius. Lygiagrečiai besiruošiantys barmenai turės įrodyti savo nenugalimą uoslę „Blind test“ varžybose. Po šio etapo visi dalyviai keliaus pietaut ir susitiks jau paskutinio finalo etapo metu – „Punch round“. Čia taisyklė labai paprasta – minimalus punšo kiekis – 3 litrai, stipriojo gėrimo gali būti ne daugiau nei 700 ml. Ir 10 minučių jo gamybai. Vėliau – pristatymai, kurių metu reikės papasakoti kuo barmeno parengtas gėrimas yra ypatingas.

Norite viską sekti gyvai? SPUSTELKITE ČIA ir sekite finalo kovą tiesioginėje transliacijoje. Visos finalinės varžybos vyksta anglų kalba be vertimo į lietuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius