-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebuklingos Kalėdos: prisiminusi vaikystės akibrokštą scenoje Neringa Šiaudikytė juokiasi iki šiol

Šventine vaikystės nuotrauka su Žmonės.lt skaitytojais pasidalijo grupės „Naujos pupytės“ dainininkė Neringa Šiaudikytė. Fotografijoje - 10-ies metų Neringa drauge su seserimi Gintare. Abi mergaitės sutūpusios namuose prie Kalėdų eglutės.
Neringa Šiaudikytė su sese Gintare
Neringa Šiaudikytė (dešinėje) su sese Gintare / Asmeninio albumo nuotr.

„Įsimintiniausios mano vaikystės Kalėdos buvo kai jas šventėme pas močiutę Kretingoje. Tada pas mus atėjo Kalėdų Senelis. Jis atnešė maišą dovanų. Tada dar tikėjau, kad Kalėdų Senelis yra“, – Žmonės.lt pasakoja N.Šiaudikytė. Kalėdų Seneliu ji sako tikėjusi visai neilgai – iki 7-erių metų. 

Prisimena ji ir juokingą nuotykį, taip pat įvykusį per šventes. „Kartą dainavau „Dainų dainelėje“ ir bestovėdama scenoje, visai ne laiku pradėjau prunkšti ir juoktis – mama mane prajuokino besėdėdama salėje. Net turiu to įvykio vaizdo įrašą – kartais jį pasižiūriu ir vis dar skaniai juokiuosi. Tiesa, vadovė tada buvo labai pikta“, – kikena N.Šiaudikytė.

Ji tikino vaikystėje buvusi tikrai drąsus vaikas: „Per darželio šventes visada pirmoji atsakydavau į Kalėdų Senelio klausimus!”

Šiais metais didžiąsias šventes ji pasitiko šeimos rate, per Kalėdas su šeimynykščiais apsikeitė dovanomis ir valgė šventinius pietus. „Dar einame į Bernelių mišias – iki praėjusių metų visad jose giedodavau“, – sako N.Šiaudikytė.

Neringa Šiaudikytė su tėvais Valdone ir Laimundu bei seserimi Gintare
Neringa Šiaudikytė su tėvais Valdone ir Laimundu bei seserimi Gintare

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius