Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingame vakarėlyje pramogų pasaulio atstovai atšventė rudens sezoną

Nors pirmasis rudens mėnuo jau į pabaigą, daugelis mūsų su vasara galutinai atsisveikiname tik dabar. Antradienio vakarą Vilniuje vykęs nuotaikingas vakarėlis svečius privertė su šypsena ištarti „sudie“ vasarai ir džiugiai pasitikti rudens sezoną.
Livija Gradauskienė, Leonardas Pobedonoscevas, Jurga Baltrukonytė, Algis Kriščiūnas, Viktorija Sutkutė (dešinėje)
Livija Gradauskienė, Leonardas Pobedonoscevas, Jurga Baltrukonytė, Algis Kriščiūnas, Viktorija Sutkutė (dešinėje) / Žmonės.lt montažas

Į rudens sezono atidarymo vakarėlį svečius sukvietė žurnalo „Happy365“ vedliai – Jurga Baltrukonytė ir Algis Kriščiūnas, bičiuliams pristatę ir naująjį rudens numerį.

Vakarėlio metu svečiai galėjo įvertinti tituluoto barmeno Rapolo Vareikos ypatingąjį šou „Skraidantys buteliai“, paskanauti vaišių bei sudalyvauti rekordinio klipo filmavime.

VIDEO: Stilingas rudens sezono atidarymas su „Happy365“

Susirinkusieji ausis pamaloninti galėjo didžėjaus Justy muzika, buvusių „Foje“ muzikantų Arno Lukošiaus, Algio Kriščiūno ir Dariaus Buroko pasirodymu bei iš emigracijos grįžusios atlikėjos Migloko dainomis.

Vakarėlyje apsilankė ir žinomų žmonių: Livija Gradauskienė, Leonardas Pobedonoscevas, Viktorija Sutkutė, Beata Nicholson, Romas Zabarauskas, Gabrielė Grygolaitytė-Vasha, Laura Vagonė ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius