Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studijų įkvėpta „Junior“ vokalistė Rosita Paulauskaitė ėmėsi nuosavo verslo

Grupės „Junior“ lyderė Rosita Paulauskaitė nuo šiol gali būti pristatinėjama ne tik kaip atlikėja, bet ir kaip renginių organizatorė. Nors šį darbą moteris dirba jau ne vienerius metus, nuo šiol ji ėmėsi visiškos atsakomybės. Rosita su verslo partneriu įkūrė savo įmonę ir brandina naujus planus.
Taip Rosita atrodo atslūgus patinimui. Nuotrauka daryta rugsėjo mėnesį.
Rosita Paulauskaitė / Asmeninio archyvo nuotr.
Rositos Paulauskaitės asmeninio archyno nuotr./Laivų mūais
Laivų mūšis

„Aš visą gyvenimą renginius organizuodavau kitoms įmonėms, tačiau man reikėjo spyrio į užpakalį, kad pradėčiau savo verslą. Šiais metais aš įstojau į tarptautinės rinkodaros ir vadybos magistro studijas, todėl pradėjau galvoti, kad dienotvarkę noriu reguliuotis taip, kaip aš noriu, ataskaitas duoti sau ir dirbti tai, kas man labiausiai patinka“, – Žmonės.lt apie nuosavo verslo pradžią pasakojo Rosita.

Nors nuosavu verslu tapusi veikla jau dabar atima daug dainininkės laiko, pašnekovė tikina, kad grupės „Junior“ tikrai nepaliks. Kadangi aktyviai koncertuoti niekada neplanavo, visus darbus Rosita tikina suderinsianti puikiai. Moteris taip pat tikisi, kad baigusi studijas galės pasiūlyti ir rinkodarines paslaugas.

Susiradusi patikimą verslo partnerį, kuris rūpinsis visais įmonės buhalteriniais reikalais, dainininkė taip pat jaučiasi rami ir jokių krizių nebijo. „Kokia krizė bebūtų, žmonės tuokiasi, švenčia savo gimtadienius, organizuoja įmonių vakarėlius. Juolab, visada gali derėtis dėl kainos. Pramogų sfera visada egzistuoja“, – įsitikinusi R.Paulauskaitė.

Paklausta, ar jos žinomas vardas prisidės prie verslo sėkmės, garsi dainininkė neabejoja, kad žinomumas gali padėti tik iš pradžių, o tolimesnį gerą vardą reikės užsitarnauti kokybišku darbu.

Kalbėdama su Žmonės.lt Rosita taip pat prasitarė, kad jau dabar turi nemažai planų apie įdomius renginius, vieni iš jų – laivų mūšiai ir tarakonų lenktynės. „Jau dabar yra auginami tie didieji tarakonai, jau stalai paruošti“, – nusijuokė pašnekovė.

Rositos Paulauskaitės asmeninio archyno nuotr./Tarakonų lenktynės
Rositos Paulauskaitės asmeninio archyno nuotr./Tarakonų lenktynės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius