Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Studio M“ gimtadienyje – išskirtinis dėmesys A.Valentaitei, I.Mackevičienei ir K.Toleikytei

Ketvirtadienio vakarą vizažistė Milita Daikerytė šventė pirmąjį savo grožio salono „Studio M“ gimtadienį. Nors ir sukaktis nedidelė, tačiau šventė – itin svarbi jaunajai savininkei. Tad ir paminėta buvo tinkamai – su smagia muzika, daug garsių bičiulių ir vakaro staigmena.
Milita Daikerytė, Karolina Toleikytė, Ieva Mackevičienė, Asta Valentaitė
Milita Daikerytė, Karolina Toleikytė, Ieva Mackevičienė, Asta Valentaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Į sostinėje esantį Militos Daikerytės grožio saloną ketvirtadienio vakarą daugybė svečių ėjo nešini gėlėmis. Čia atvyko ir vakaro kaltininkės tėvai bei sesuo Silvija, linkėję vizažistei dar daugybės sėkmingų metų grožio versle.

Tiesa, vos tik prasidėjus vakarui Militai buvo pristatyta dovana – keli šimtai ilgų, raudonų rožių. Paklausta, ar tai nuo jos gerbėjo, mergina šyptelėjo: „Galbūt.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Milita Daikerytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Milita Daikerytė

Pati Milita svečius taip pat pasitiko pasiruošusi – vakaro nuotaiką kūrė Dj Giga Papaskiri iš Gruzijos, o susirinkusieji dar turėjo galimybę įvertinti M.Daikerytės salono komandos darbo vaisius – Astai Valentaitei, Ievai Mickevičienei ir Karolinai Toleikytei buvo sukurti makiažai bei šukuosenos.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Asta Valentaitė, Karolina Toleikytė, Ieva Mackevičienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Asta Valentaitė, Karolina Toleikytė, Ieva Mackevičienė

„Ji puikiai pažįsta mus visas – ne vieną kartą dažė, todėl žino bruožus ir kas kiekvienai tinka. Tad šį vakarą būtent tai susirinkusiems ir parodė“, – 15min sakė Ieva Mackevičienė.

Ieva prisipažino, kad pati pasidaryti makiažo nemoka – tad kas dieną pasidažo paprastai – pudra, tušas ir būtinai – vazelinas, kuriuo dalinasi su vyru Rolandu ir sūnumi.

„Aš manau, kad makiažas tikrai nėra būtina priemonė tam, kad moteris būtų graži. Nors aišku, kai pati pasidažau, sau būnu gražesnė, – šypsojosi ji. – Rytais tikrai nenoriu keltis anksčiau tam, kad pasidažyčiau. Man gaila miego. Kaip ir kiekviena mama – aš nuolat bėgu ir vis tiek visur pavėluoju. Tačiau kai yra proga, einu pas specialistus.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Mackevienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Mackevienė

Nors Asta Valentaitė ir pati puikiai moka pasidažyti – kartais dailina net fotosesijų modelius, tačiau svarbesniam renginiui savo įvaizdį patiki profesionalams.

„Jei atrandu makiažo meistrą, pas jį ir vaikštau, man nepatinka keisti. Žinau kelis gerus meistrus, bet Milita šiuo metu yra mano favoritė. Geras vizažistas turi sugebėti atskleisti indvidualumą ir paryškinti pačius gražiausius bruožus, neapkraudamas veido. Man patinka toks makiažas, kuris nesugadina žmogaus“, – 15min kalbėjo Asta Valentaitė.

Kas dieną Asta sako daug nesidažo: „Bet lūpų blizgesys ir tušas yra visada po ranka.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Asta Valentaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Asta Valentaitė

Karolinos Toleikytės neišvengiama darbo dalis yra makiažas – mados industrija juk to reikalauja.

„Tačiau laisvalaikiu aš veido tikrai netapau. Tiesą sakant, aš ir nemoku dažytis. Tai galvoju, kad kartais geriau nieko nedaryti ir blogiau tikrai nebus, – juokėsi ji. – Bet kas dieną aš būtinai drėkinu odą, pasidažau blakstienas ir naudoju vazeliną – nėra nieko blogiau už išsausėjusias, sudžiūvusias lūpas.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Toleikytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Toleikytė

TAIP PAT SKAITYKITE: Grožio saloną atidariusią Militą Daikerytę sveikino garsios moterys: „Turbūt aš jauniausia verslininkė Lietuvoje“

Nuo vaikystės svajojusiai apie savo grožio saloną M.Daikerytei šis noras išsipildė su kaupu. „Jau nuo šešerių metų svajojau turėti savo grožio saloną. Leisdavau laiką mamos darbe, stebėdavau dirbančias meistres, darydavau klientams kavą, stebėdavau, kaip bendrauja salono darbuotojos su klientais, pati su jais bendraudavau. Ši sfera nuo vaikystės buvo be galo įdomi ir artima, aš visada sakydavau, kad didžiausia svajonė yra turėti savo saloną. Dabar ji išsipildė“, - 15min anksčiau yra sakiusi Milita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius