-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su A.Tapinu poruojama G.Milašiūtė tapo „Laisvės TV“ direktore: „Ji įrodė savo profesionalumą“

Antradienį „Laisvės TV“ įkūrėjas, žurnalistas Andrius Tapinas paskelbė apie pokyčius šioje internetinėje televizijoje. Nuo šiol generalinio direktoriaus Mykolo Markausko kėdę užims pastaruosius dvejus metus pavaduotojos pareigas ėjusi Gabija Milašiūtė. Jau kurį laiką su žurnalistu poruojama moteris, anot A.Tapino, šią darbo vietą gavo įrodžiusi savo kompetenciją.
„Midsummer Vilnius“ atidarymo svečiai
„Midsummer Vilnius“ atidarymo svečiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Socialinio tinklo paskyroje Andrius Tapinas visiems pranešė, kad „Laisvės TV“ atėjo laikas pokyčiams, kurie, anot žurnalisto, turėtų atnešti naujų vėjų, įdomių idėjų. Netrukus prie direktorės pareigas užimsiančios Gabijos Milašiūtės prisijungs ir dar vienas žmogus, eisiantis programų direktoriaus pareigas.

„Mykolo interesu ilgainiui tapo nacionalinis saugumas informaciniame lauke, todėl jis nusprendė užsiimti kitais projektais. Tikiuosi, kad „Laisvės TV“ gauta patirtis ir išmoktos pamokos padės jam sėkmingai tęsti karjerą šiame svarbiame sektoriuje“, – rašė A.Tapinas.

Jis taip pat užsiminė, kad „Laisvės TV“ komanda veikia užtikrintai, stipriai, pasitiki savo jėgomis, o nuo 2020 metų šios internetinės televizijos žiūrovams planuojama pristatyti ir naujų laidų.

„Laukia labai įdomūs 2020 metai ir pats tas metas naujam kokybiniam šuoliui“, – sakė A.Tapinas.

15min susisiekė su Andriumi Tapinu ir paklausė, kodėl direktoriaus pareigas buvo nuspręsta patikėti Gabijai Milašiūtei, su kuria dar visai neseniai viešumoje po skyrybų buvo pastebėtas pats žurnalistas. Jis teigė, kad su jokiais santykiais tai nesusiję, o „Laisvės TV“ nėra didelė kompanija, todėl jos politika – suteikti galimybę išbandyti save ne pirmus metus televizijoje dirbantiems žmonėms.

„Gabija įrodė savo profesionalumą ir organizacinius įgūdžius didžiuosiuose „Laisvės TV“ renginiuose – „Laisvės piknike“ bei naujametiniame mūsų pagrindinio šou „Laikykitės ten“ filmavime, todėl žingsnis aukštyn buvo logiškas sprendimas.

Andrius Tapinas pasakojo, kad „Laisvės TV“ programų direktoriumi taps Dominykas Šumskis, buvęs Lietuvos laisvosios rinkos instituto ekspertas, trečius metus dirbantis televizijos laidų ir specialiųjų projektų prodiuseriu.

Anot A.Tapino, internetinė televizija dirba sėkmingai, plečia žiūrimumą, siekia atsinaujinti, o nauji kanalo vadovai puikiai pažįsta visą vidinę „Laisvės TV“ virtuvę.

„Gabija ir Dominykas puikiai orientuojasi kasdieniuose darbuose ir turi šviežių idėjų, kurias norėtų įgyvendinti. Neabejoju, kad jie atsižvelgs ir į auditoriją feisbuke, ir į mūsų rėmėjų pasiūlymus – nuo laidų apie švietimą iki tarptautinių apžvalgų – ir 2020 vasarį „Laisvės TV“ pasitiks su nauju ir įdomiu turiniu, papildysiančiu mūsų esamas laidas“, – sakė A.Tapinas.

Paklaustas apie galimą interesų konfliktą pasikeitus vadovams, žurnalistas savo asmeninius santykius buvo linkęs nutylėti: „Kaip puikiai žinote, su visa meile anoniminiams interneto ir gandų programėlės lankytojams, asmeninių santykių nekomentuoju.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius