Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėja Eglė Straleckaitė renginyje pirmą kartą pasirodė su prieš mėnesį gimusia dukra

Sekmadienio popietę Kaune, pramogų ir kūrybos parke linksminosi vaikai, kuriems per šiuos metus padėjo „Išsipildymo akcija“. Renginyje dalyvavo ir rugpjūčio mėnesį pirmagimės Vakarės susilaukusi šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė.
Eglė Straleckaitė-Daugėlė
Eglė Straleckaitė-Daugėlė su dukra vakare / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

15min E.Straleckaitė-Daugėlė atviravo, kad vaiko auginimas – tikras iššūkis ir kalbos apie bemieges naktis yra ne iš piršto laužtos.

„Kasdienybė yra labai sunki. Vieną dieną atrodo, kad viskas einasi labai lengvai, o kitą – atvirkščiai. Žinoma, kol kas dar to nepatyriau, kad dantų nėra laiko išsivalyti, spėjam ir pasportuoti, ir iš namų išeiti. Tačiau bemiegės naktys išsekina. Kita vertus, viskas išgyvenama. Didelių bėdų nematome, bet pasakymas, kad ryte pasidarai kavą, o atsisėdi ir vakare ją išgeri – yra teisingas. Auginti vaiką – tikras iššūkis“, – juokėsi E.Straleckaitė-Daugėlė.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./„Išsipildymo akcijos“ padėkos vakaro akimirka
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./„Išsipildymo akcijos“ padėkos vakaro akimirka
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Eglė Straleckaitė-Daugėlė su dukra Vakare
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Eglė Straleckaitė-Daugėlė su dukra Vakare

Nepaisant to, E.Straleckaitė-Daugėlė Kauno „Žalgirio“ arenoje vaikams surengė šokio pamoką. Neseniai mama tapusi Eglė džiaugėsi, kad po truputį jau grįžta į įprastą gyvenimo ritmą.

„Dar pilna koja į šokių pasaulį negrįžau, bet kelių mėnesių laikotarpy jau įsiliesiu“, – sakė E.Straleckaitė-Daugėlė.

Eglė teigė, kad susilaukus pirmagimės, didesnį artumą jaučia ir kitiems vaikams.

„Iš tikrųjų, dabar vaikams jaučiu dar didesnį švelnumą. Aš manau, kad nuo savo mokymo principų nepabėgsiu, bet kad didesnė meilė vaikams atsiradusi – faktas“, – sakė E.Straleckaitė-Daugėlė.

E.Straleckaitė-Daugėlė šokių pamokas veda tiek mažiems vaikams, tiek senjorams – amžiaus limitų jos šokių klasėje nėra. Vis tik ji pripažįsta, kad vaikų mokymas reikalauja labai didelės atsakomybės.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./„Išsipildymo akcijos“ padėkos vakaro akimirka
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./„Išsipildymo akcijos“ padėkos vakaro akimirka

„Viskas priklauso nuo to, ar ruoši vaikus varžyboms, ar ateina suaugusieji laisvalaikiu pasišokti. Bet kokiu atveju, su suaugusiais dirbti yra paprasčiau. Kiekvienas vaikas yra su savo charakteriu, prie kiekvieno reikia surasti priėjimą, motyvuoti. Aišku, grupinėse treniruotėse priimi standartą, kaip visus mokai, bet kas liečia individualias treniruotes, su vaikais yra sudėtinga – pedagoginis darbas yra menas, kurio dar mokausi“, – pasakojo E.Straleckaitė-Daugėlė.

Sekmadienio popietę vaikų laukė ir kūrybinės dirbtuvės. Visi jie kūrė „Išsipildymo akcijos“ simbolį – arkliuką, filmuosime akcijos padėkos klipą, surengsime fotosesiją ir tiesiog pabūsime su vaikais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė su vyru Justinu išrinko pirmagimei vardą

E.Straleckaitė-Daugėlė su vyru Justinu pirmagimės sulaukė rugpjūčio 9-ąją. Žinią apie nėštumą Eglė ilgą laiką slėpė, net kai jau buvo akivaizdžiai matyti suapvalėjęs Eglės pilvukas, pora vengė bet kokių komentarų šia tema. Iki pat paskutinių laukimo dienų neišdavė ir vaikelio lyties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius