-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Rimiškis pirmąkart parodė visos šeimos nuotrauką: „Didžiuojuosi savo mergaitėmis“

Andrius Rimiškis šventes pasitinka svarbiausių savo gyvenimo moterų apsuptyje. Su žmona Vaida dvi dukras auginantis atlikėjas džiaugiasi taip greitai augančiomis atžalomis – vos vienerių jaunėlė Andrėja jau taria pirmuosius žodžius.
Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis
Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis / Asmeninio albumo nuotr.

Socialiniame tinkle A.Rimiškis paviešino nuotaikingą nuotrauką, kurioje įsiamžino su žmona Vaida, šešerių dukra Lėja ir gruodžio 12-ąją pirmąjį gimtadienį atšventusia Andrėja. Tai pirma šeimos nuotrauka su Andrėja, kurią A.Rimiškis paviešino visiems savo gerbėjams.

Asmeninė nuotr./Andrius Rimiškis su šeima
Asmeninė nuotr./Andrius Rimiškis su šeima

„Didžiuojuosi savo mergaitėmis! Per šventes esu moterų apsuptyje – be mylimų dukrų, šventes pasitiksime dar su dviem žmonos seserimis ir mano seserimi. Kai visi suvažiuoja pas tėvus, taip išeina, kad lieku vos ne vienintelis vyras. Bet labai tuo džiaugiuosi“, – 15min pasakojo A.Rimiškis.

A.Rimiškis džiaugėsi, kad mažoji Andrėja jau taria pirmuosius žodžius, o visai neseniai atšventė ir pirmąjį savo gimtadienį.

„Ką gavo dovanų? Daug dėmesio. Dovanų buvo įvairių, bet jai tai buvo nesvarbu. Ji ypatingai mėgsta bendrauti, todėl jai svarbiausia buvo žmonių, o ne dovanų kiekis“, – juokėsi A.Rimiškis.

15min primena, kad A.Rimiškis su savo išrinktąja Vaida Pužaite susituokė 2010 metais Nidoje. Pirmoji dukra gimė 2011 metų sausį, antroji – 2016-ųjų gruodį, dieną prieš A.Rimiškio gimtadienį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Andrius Rimiškis su žmona Vaida susilaukė antros dukros: išrinko graikų kilmės vardą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius