-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su makiažu įsiamžinęs M.P.E.Martynenko reiškia palaikymą LGBT: „Geltona, žalia, raudona – irgi vaivorykštėje“

Kylant vis didesnėms audroms LGBT klausimais, žinomi Lietuvos žmonės dalijasi savo asmeniniais išgyvenimais ir nuomonėmis. Šįsyk savo požiūrį išreiškė poetas, aktorius Marius Povilas Elijas Martynenko, kuris palaikymą bendruomenei parodė kitokiu būdu – pasidalijo nuotrauka, kurioje įsiamžinęs su veidą dengiančiu ryškiu makiažu.
M.P.E.Martynenko
Marius Povilas Elijas Martynenko / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Feisbuke publikuotu įrašu apie LGBT bendruomenę aktorius sutiko pasidalinti ir su 15min skaitytojais. Pridėjęs nuotrauką su makiažu, jis taip pat piktinosi visuomenėje skleidžiama neapykanta, nukreipta prieš kitos orientacijos žmones.

„Štai mano nuotrauka iš labai asmeninio archyvo.

Norėčiau išreikšti palaikymą Lietuvos LGBT bendruomenei. Šiaip, va, atrodo, gyvenu savo socialiniame burbule ir viskas labai gerai. Nėra neapykantos, patyčių, agresijos. O tada, kaip sakydavo diedukas – p*st ir pavasaris – iškyla situacija ir pamatai, kiek daug šūdo aplinkui.

Kad ir kokios būtų mažumos – etninės, seksualinės, politinės ar kt. – mūsų elgesys su visų jų nariais parodo tautos mentalitetą ir šiandien jis atsiskleidžia kaip gan piktas ir nepakantus.

Suprantu, kad facebook'o post'ais nieko nelaimėsim, bet visi perversmai mintyse ir visuomenėse prasideda nuo to, kad žmonėms kyla mintys, jos virsta žodžiais, šie virsta veiksmais, veiksmai – įpročiais, o šie lemia likimą.

Tai linkiu, kad šiais nelinksmais laikais būtų linksmiau. Vaivorykštėje telpa septynios spalvos – geltona, žalia, raudona irgi tarp jų.

P.S. Hatemail'ą mėgstu gauti žinutėmis, komentarais ir skambučiais bet užvis labiausiai – iškvėpintuose rožiniuose vokuose“, – pridūrė M.P.E.Martynenko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius