-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Romu Zabarausku „Streiko“ filmavimo aikštelėje dirbusi Agnė Jagelavičiūtė: „Jis – ryškiausia šio dešimtmečio asmenybė tarp savo bendraamžių“

Trečiadienio vakarą Vilniaus kino teatre „Multikino“ vyko Romo Zabarausko filmo „Streikas“ premjera. Pasveikinti jaunojo režisieriaus ir įvertinti naujausio jo darbo susirinko gausus palaikymo būrys: juostoje nusifilmavę aktoriai, artimieji ir bičiuliai.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 Asmenybė

„Jaudulio šiandien iš vis nejaučiu dėl daugelio dalykų: jau daug laiko praėjo, kad tas jaudulys nurimtų, o antra – visiškai pasitikiu šiuo filmu. Žinau, kad padarėme viską, ką reikia. Mačiau ne vieną kartą ir man patiko. Aišku, turiu pastabų  sau, bet būtų nesveika, jei neturėčiau savo darbui. Tiesiog žmonės mato, ką galėjo padaryti geriau“, – portalui Žmonės.lt pasakojo filme už kostiumų dizainą atsakinga Agnė Jagelavičiūtė.

Agnė atviravo, kad ją žavi tokie jauni žmonės kaip Romas, kurie gali taip susitelkti, dirbti iš peties ir padaryti tokį darbą. Prieš atvykdama į renginį, stilistė sakė galvojusi, ką pasakytų apie R.Zabarauską. „Jei man reikėtų išrinkit mano pragyvento dešimtmečio ryškiausią asmenybę iki 25 metų, tai net nedvejojusi išrinkčiau Romą. Jis yra motyvuotas, drąsus, nebijo deklaruoti savo lytinės orientacijos. Romas kalba apie dalykus, apie kuriuos mes kalbame puse lūpų. Aš irgi renkuosi kelią netylėti, manau, kad tiesa visada yra geriau. Romas būtent tai ir daro, jis yra mano tipo žmogus“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo stilistė.

Romas Zabarauskas
Romas Zabarauskas

Paklausta, kaip įvertina darbą su R.Zabarausku, Agnė teigė, kad tai buvo vienas malonumas ir negailėjo gerų žodžių. „Aš atėjau dirbti kaip kostiumų dailininkė, bet kažkuria prasme tapau šio filmo krikšto mama. Esu vyresnė ir juo visada tikėjau. Jam kartais trūko palaikymo ar patarimų, o aš jam tai daviau. Kartais man stebint jį dirbant pasidarydavo nejauku, kad jaunas žmogus yra toks talentingas, todėl pagalvokite, ką jis gali nuveikti ateityje“, – kalbėjo A.Jagelavičiūtė. Ji taip pat juokdamasi pasakojo, kad buvo vyriausia kūrybinėje komandoje, neskaitant operatorių.

Įvertinti R.Zabarausko filmo „Streikas“ ir raudonu kilimu premjeroje žengė Justė Arlauskaitė-Jazzu, Gytis Ivanauskas, Justina Žemaitytė, Saugirdas Vaitulionis, Skaiva Jasevičiūtė, Agnė Zacharevičienė, Oskaras Koršunovas su drauge Monika Dirsyte, Agnė ir Simonas Grigaliūnai bei daug kitų žinomų pramogų ir kino pasaulio veidų.

VIDEO: Filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius