Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Su ugniagesiu susitikinėjanti Simona Milinytė: „Pasimatymų bus ir daugiau“

Los Anžele gyvenanti Simona Milinytė (21) apie širdies reikalus niekuomet per daug neatviravo, tačiau dabar neslepia – ji vis daugiau laiko praleidžia su nauju draugu, ugniagesiu Hakeemu. Keliais metais vyresnis vaikinas jau spėjo atkreipti Simonos dėmesį ir pelnyti jos simpatijas, nors pora jie vienas kito kol kas dar neskuba vadinti.
Simona Milinytė su draugu Hakeemu
Simona Milinytė su draugu Hakeemu / Asmeninio albumo nuotr.

„Jau ėjome į kelis pasimatymus, jų bus ir daugiau. Hakis – vienas iš tų žmonių, su kurias man labai smagu būti, bendrauti. O kaip bus toliau – laikas parodys“, – 15min kalbėjo Simona.

Su Hakeemu ji sako susipažinusi tuomet, kai lankėsi Los Andželo policijos ir ugniagesių organizuotame renginyje, vaikinas pakvietė ją vakarienės.

„Daug susirašinėjam, daug kalbam, einam į kiną ar dar kur nors. Negaliu sakyti, kad jis mano vaikinas, kad jis – tas vienintelis. Buvome keliuose pasimatymuose, jų bus ir daugiau. O kol kas nenoriu įsipareigoti, kol pati nesu visiškai tikra. Mes tiesiog smagiai leidžiame laiką kartu“, – 15min kalbėjo Simona.

Mergina neslepia visuomet besižavėjusi ugniagesiais, vis juokaudavo, kad šie jai labai patinka. Todėl sužinojusi apie Hakeemo veiklą ji liko maloniai nustebinta. „Tai tik pridėjo jam pliusų“, – kalbėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius