-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Whitney Houston muzika užaugusi Mia: „Ji padėjo suprasti, kad noriu dainuoti“

Penktadienio vakarą LNK koncerte, skirtame paminėti Nacionalinei skiepų dienai, pasirodė projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvės Liepa Mondeikaitė, Mia, Renata Voitechovskaja ir Ieva Gervinskaitė. Moteriškas kvartetas atliko legendinės Whitney Houston dainą „I'm Every Woman“.
Mia
Mia / Luko Balandžio nuotr.

Ypatingą atsakomybę atlikdama šią dainą jautė atlikėja Mia (28). Juk Whitney buvo jos įkvėpimo šaltinis ir šiai moteriai Mia dėkinga už savo dainininkės karjerą.

„Atlikti šią dainą po W.Houston mirties yra labai skaudu, – prieš lipdama į sceną Žmonės.lt prisipažino moteris ir negailėjo Whitney pačių gražiausių žodžių. – Žavėjausi jos talentu, nes tai buvo unikalaus balso savininkė. Toks talentingas žmonus gimsta tik vieną kartą per tūkstantį metų.”

Su liūdesiu Mia kalbėjo ir apie nesaldų legenda tapusios W.Houston gyvenimą bei tragišką jo pabaigą. Atlikėja neabejoja, kad tokio nelengvo gyvenimo priežastis paprasta. „Menininkams yra labai sunku gyventi, ypač garsiems ir tiems, kurie yra jautrios sielos. Jie daugelį dalykų daug sunkiau išgyvena nei tie, kurie iš muzikos varo verslą”, – paaiškino garsi moteris. 

Prie menininkų, kurie iš muzikos nesiekia užsidirbti kalno pinigų, Mia priskiria ir save. Nors ir gyvena iš muzikos, pašnekovė teigė, kad nuo mažumės svajojo dainuoti, o ne daryti iš muzikos verslą.

Paklausta, ar nebijo, kad ją, kaip jautrios sielos menininkę, gali ištikti Whitney likimas, Mia neslėpė – atsispirti pagundoms ir demonams sunku, tačiau jai padeda tai, kad nuo vaikystės buvo auklėjama kitaip. „Turiu stiprią valią, todėl galėčiau teigti (nusispjauna tris kartus per petį – aut.), kad man niekada nenutiks taip, kaip Whitney“, – sakė savo valios tvirtumu įsitikinusi atlikėja. 

LNK koncerto metu su kolegėmis atlikusi W.Houston dainą „I‘m Every Woman“ Mia prisipažino, kad nejaučia, jog jos dievaitė mirusi. „Man ji visada bus gyva, nes tai yra atlikėja, su kuria užaugau, su kuria mokiausi dainuoti. Whitney muzika padėjo suprasti, kad noriu dainuoti. Jos dainos yra įkvėpimas, skatinantis gyventi ir džiaugtis“, – sakė Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius