-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Subtilia elegancija alsavo šventinis mados vakaras Vilniaus rotušėje

Trečiadienį, lapkričio 23-ąją, Vilniaus rotušė buvo pilnutėlė puošnių svečių. Dizainerių drabužiais ir subtiliais aksesuarais pasidabinusios damos, pasitempę vyrai nešini gėlėmis čia sveikino žurnalo „L‘Officiel“ atstovus, sostinėje surengusius tarptautinio leidinio 90-mečio jubiliejaus šventinį vakarą.
Daina ir Antanas Bosai
Daina ir Antanas Bosai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Gimtadienis Mada

Antanas ir Daina Bosai, Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Nijolė Narmontaitė, Aleksandras Pogrebnojus, Rimtautas ir Birutė Vizgirdos, Liepa Mondeikaitė,  Agnė Kuzmickaitė, Agnė Jagelavičiūtė, Kęstutis Rimdžius, Laimutis Pinkevičius, Jolanta Talaikytė, Daiva Urbonavičiūtė, dizainerė Julija, Jolanta Sadauskienė, Nerijus Juška, Egidijus Rainys ir daugybė kitų atėjo pasigrožėti pristatyta Lietuvos mados kūrėjų paroda „Devynių dešimtmečių mada“, išgirsti prancūziškos muzikos ir pabendrauti su mada besidominčiais bičiuliais.

Akį traukė daugybė dailiomis suknelėmis ir bateliais pasipuošusių moterų. Šiam vakarui raudonus akcentus ir aukštakulnius plonyčiu kulnu pasirinkusi A.Jagelavičiūtė kartu su kitomis vakaro žvaigždėmis šypsojosi fotografams, nors neslėpė, kad jai mielesnė bičiulių kompanija.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Valdas Petreikis ir Agnė Jagelavičiūtė
Valdas Petreikis ir Agnė Jagelavičiūtė

Gausiam svečių būriui atskiroje salėje buvo rodomas filmas, skirtas padėkoti visiems, prisidėjusiems prie lietuviškos mados raidos. Pristatyta ir specialiai šventės proga lietuvių kalba išleista Jeano Leymarie knyga „Chanel“.

Tiesa, dauguma svečių renginyje neužsibuvo – didžioji dalis apžiūrėję parodą ir kitas siūlomas atrakcijas jau po vienos kitos taurės vyno keliavo namo.

Matyt, tą lėmė ne tik didelė svečių minia, bet ir tai, jog šventė surengta savaitės viduryje. Nors gyvai atliekama prancūziška muzika skambėjo išties romantiškai, publika Rotušės salėje leistis į šokius nedrįso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius