Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Sūnaus gimtadienį atšventę Oksana ir Simas Jasaičiai: „Geriausia dovana – kad tėveliai yra kartu“

Vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė ir krepšininkas Simas Jasaitis atšventė sūnaus Dominyko trečiąjį gimtadienį. Į mažojo Jasaičio šventę atvyko artimieji ir šeimos draugai.
Oksana ir Simas Jasaičiai atšventė sūnaus Dominyko gimtadienį
Oksana ir Simas Jasaičiai atšventė sūnaus Dominyko gimtadienį / Adam Aleksejėvič nuotr.

„Viskas pavyko taip, kaip ir planavome. Dominykui ir jo bičiuliams šventė labai patiko. Vaikai dūko, puikiai leido laiką. O ir tėveliai nenuobodžiavo“, – įspūdžiais dalinosi O. Pikul-Jasaitienė.

Trečiojo gimtadienio šventei Jasaičiai pasirinko žaidimų kambarį su interaktyviomis erdvėmis „Cosmos Place“. Vilniuje, Žirmūnuose, įsikūrusiame žaidimų kambaryje Jasaičiai lankėsi ne pirmą kartą. Anksčiau jie čia šventė Dominyko draugo gimtadienį ir liko sužavėti šia išskirtine vieta.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė su sūnumi Dominyku
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė su sūnumi Dominyku

„Iš pradžių galvojome švęsti gimtadienį lauke. Tačiau pabijome permainingų vasaros orų. Ši vieta mums patiko dėl savo milžiniškos erdvės, visa centras buvo skirtas tik Dominykui ir jo mažiesiems draugams. Be to, galėjome išsirinkti mums patinkančius maisto tiekėjus, o ir kaina pasirodė labai priimtina“, – pasakojo O.Pikul-Jasaitienė.

Šventės temą „Dinozaurai“ padiktavo pats Dominykas. Berniukas šiuo metu itin žavisi šiais keturkojais gyvūnais. Todėl užkandžių stalas ir tortas buvo papuošti žaisliniais dinozaurais. Vaikus linksmino Dominyko pasirinkti skirtingi animatoriai. Su vaikais dūko paršiukė Peppa ir transformeris, tad mažiesiems netrūko žaidimų ir įspūdžių.

Dominykas savo tikrąją gimimo dieną paminėjo su tėvais ilsėdamasis Turkijoje. Jasaičiai sūnui padovanojo žaislų, valgė šventinį tortą, apsilankė dinozaurų parke. O. Pikul-Jasaitienės mama Laima anūkui padovanojo paspirtuką. Jasaičiai sūnui planuoja įteikti dar vieną dovaną – žaislinį automobilį, su kuriuo Dominykas galės važinėtis po namų kiemą.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku ir Oksanos mama
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku ir Oksanos mama

„Man kaip mamai atrodo, kad sūnus toks pats, kaip ir praėjusias metais. Tikriausiai taip yra daugumai tėvelių. Tačiau, kas pamato Dominyką po ilgos laiko pertraukos, sako, kad jis labai paaugo ir yra dar linksmesnis. Dominykas parodo ir charakterį, o baramas klauso tik tėčio. Močiutės ir mamos nenori klausyti. Auga vyras su savo nuomone, sveikas ir laimingas. Ko daugiau mamai gali reikėti“, – šypsodamasi kalbėjo žinoma moteris.

Ir nors Jasaičių šeima visai neseniai išgyveno santykių krizę, panašu, kad visos negandos liko praeityje. O.Pikul-Jasaitienė teigia, kad apie šiandieninę situaciją šeimoje kalbėti ji nenori ir nuo kalbų apie santykius susilaiko.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis

„Svarbiausia yra mūsų mažylio norai, poreikiai ir laiminga vaikystė. Geriausia dovana Dominykui yra tai, kad tėveliai kartu. Joks žaislinis automobilis, brangiausios dovanos, didžiausios gimtadienio šventės niekada vaikui neatstos šeimos ir gerų emocijų. Kai mama ir tėtis laimingi, tuomet ir vaikas yra laimingas“, – įsitikinusi O.Pikul-Jasaitienė.

Žiūrėkite fotogaleriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius