-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susirgusią Jankauskaitę „Muzikos akademijoje“ pakeis Valinskas?

Šio šeštadienio „Muzikos akademijoje“ – nežinia ir įtampa. Paaiškėjo, kad dėl ligos tiesioginėje transliacijoje negalės dalyvauti viena pagrindinių šou vedėjų – Inga Jankauskaitė.
Inga Jankauskaitė
Inga Jankauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Muzikos akademijos“ kūrybinė grupė vis dar tikėjosi, kad žinoma aktorė pasveiks iki šeštadienio vakaro, bet dabar jau aišku, kad laidos ji vesti negalės.

Rasti pamainą tokiai scenos auksaburnei, kaip Inga, nelengva ir prodiuseriams. Svarbu, kad kartu su Rolandu Vilkončiumi per tiesioginę transliaciją būtų nemažiau patyręs ir populiarus laidos vedėjas.

„Kiek žinau, kūrybinė grupė kreipėsi į Valinską, kad jis padėtų Rolandui Vilkončiui vesti „Muzikos akademiją“. Valinskas – muzikinių projektų vilkas, jam dabar įtempta situacija, galėtų prasiblaškyti ir prisiminti tuos laikus, kai jam viskas puikiai sekėsi“, – sakė Inga Jankauskaitė.

„Sunku rasti žavesnę laidų vedėją už Ingą. Todėl būtų geriausia, kad Jankauskaitę laikinai pavaduotų vyriškis. Nebūtų bereikalingo lyginimo, konkurencijos“, – tvirtina Rolandas Vilkončius.

„Muzikos akademijos“ dalyviai taip pat scenoje norėtų išvysti Valinską.

„Galėtumėme „Muzikos akademijos“ transliacijos metu surengti pasitikėjimo balsavimą – likti toliau Valinskui šou, ar palikti postą“, – sakė dalyviai.

Galutinio atsakymo iš Valinsko, ar jis sutiktų pavaduoti Ingą Jankauskaitę, laukiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius