-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susituokė lietuviškąja Kim vadinama Justina Globienė: žiedus sumainė pajūryje

Atlikėja, permamentinio makiažo meistrė Justina Globienė su mylimuoju Vyteniu Partiku gyvena pačiomis laimingiausiomis akimirkomis – pora Klaipėdoje susituokė.
Justina Gobienė ir Vytenis Petrikas
Justina Gobienė ir Vytenis Partikas / Asmeninio albumo nuotr.

Šeštadienio popietę artimiausi poros bičiuliai rinkosi į Klaipėdoje esantį viešbutį „Morena“. Būtent čia vestuvinius žiedus sumainė jau ilgą laiką vienas kitam šiltus jausmus jaučiantys Justina Globienė ir Vytenis Partikas.

Būsimi sutuoktiniai į šventę atvyko senoviniu „Rolls Royce“ automobiliu. Lietuviškąja Kim Kardashian vadinama Justina pasipuošė įspūdingo grožio vestuvine suknele, nenusileido ir Vytenis – vilkėjo violetinės spalvos velvetinį kostiumą.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad Justina Globienė buvo merginų grupės „Dija“ narė, kuri prieš dvejus metus tapo žinoma dėl fotosesijos gaisrinėje. O prieš metus savo socialiniuose tinkluose pasidalino naujais išvaizdos pokyčiais, kurie žinomą moterį privertė patirti tokį skausmą, kokio iki šiol ji nejuto.

„Nebijau kritikų ir pripažįstu, kad esu šiek tiek išprotėjusi dėl tatuiruočių. Dabar nusprendžiau jomis papuošti visą savo nugarą. Neslėpsiu, skausmui esu pakanti, tačiau atliekant tokią didelę tatuiruotę, kelis kartus maniau, kad nualpsiu. Skausmas buvo milžiniškas, tačiau rezultatas pranoko visus lūkesčius“, – įspūdžiais dalijosi J.Globienė.

Pirmąją savo tatuiruotę J.Globienė pasidarė vos keturiolikos, slapta nuo tėvų. Pasak žinomos moters, būtent tuomet ji ir įgijo lengvą priklausomybę kūno piešiniams.

Dabar dėl savo grožio procedūrų ir plastinių kūno operacijų lyginama su garsiąja Kim Kardashian, J.Globienė tikina esanti net įdomesnė už užsienio įžymybę.

„Tikrai manau, kad ne tik mano asmenybės, bet ir dailių kūno piešinių Kim man pavydėtų. Visai netolimoje ateityje ketinu dar kartą pasitobulinti savo užpakaliuką. Tačiau kol niekas tiksliai nesuplanuota, per daug atvirauti nenorėčiau“, – teigė Justina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius