-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo advokatas Albertas Bandžius: ves ketvirtą kartą

Po trijų nesėkme pasibaigusių santuokų, skandalingasis advokatas Albertas Bandžius bandys dar kartą. Teisininkas susižadėjo.
Albertas Bandžius
Albertas Bandžius / „Scanpix“ nuotr.

Džiugią žinią Albertas Bandžius patvirtino ir 15min. Jo išrinktoji – papuošalus kurianti ir paveikslus piešianti menininkė Sigutė.

Advokatas naujuoju santykių statusu penktadienio vakarą pasidalijo ir feisbuke. Čia jis negailėjo gražių žodžių savo mylimajai.

„Čia kaip laimė, kurios lauki ir kai jau nebesitiki ją sutikti... ji netikėtai pasirodo nuostabios moters pavidalu...“ – rašė Albertas Bandžius.

15min teisininkas pasakojo, kad Sigutei pasipiršo penktadienį, bet tik žodžiu, kol kas dar be sužadėtuvių žiedo.

„Buvau sutaręs su viena garsia lietuve juvelyre, kuri turėjo padaryti žiedą, bet gavosi taip, kad nesulaukėme jo. Įteiksiu vėliau, – šypsojosi A.Bandžius – Kita vertus, man atrodo, kad žiedas yra tik simbolis, svarbiausia, kaip viduje jautiesi. O tiek aš, tiek ji, jaučiamės vienodai, labai gerai.“

Kol kas sužadėtiniai apie didžiąją šventę dar negalvoja. „Dar palaukite su vestuvėmis“, – juokėsi jis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Albertas Bandžius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Albertas Bandžius

15min primena, kad skandalai dėl buvusių santykių advokatą lydi iki šiol. Dar neseniai Jo buvusi žmona Aistė Šulcaitė (buvusi Bandžienė) vasarą viešai pareiškė, kad nuo 2010-ųjų metų net 11 anstolių kontorų bando išieškoti buvusio sutuoktinio skolas, o jos viršija net 240 tūkst. eurų, iš kurių Mokesčių inspekcijai ir Sodrai siekia 70 tūkst.

Pats Albertas Bandžius teigė, kad jau ne vienerius metus jo buvusios žmonos – antroji Aistė Šulcaitė ir trečioji Svetlana Bandžė – bando su juo susidoroti. „Jos susivienijo prieš mane ir siekia mane sudirbti. Žinau, kad jos viena kitai dalija informaciją, kaip dar būtų galima man pakenkti“, – 15min anksčiau yra sakęs A.Bandžius.

Advokatas išpopuliarėjo 2007 metais LRT šokių projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius