Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas: parodė neeilinį žiedą

Aktorė, rašytoja, platformos „Nebegėda“ įkūrėja Beata Tiškevič (32) ir jos mylimasis, režisierius Saulius Baradinskas (30) pranešė apie savo sužadėtuves. Naujieną jiedu paskelbė socialiniuose tinkluose, kur paviešino ir išskirtinio žiedo nuotrauką.
Susižadėjo Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas
Susižadėjo Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Apie sužadėtuves pora paskelbė trečiadienio vakarą pasikeitusi statusą feisbuke.

Beata Tiškevič instagrame taip pat paviešino sužadėtuvių žiedo nuotrauką bei atskleidė, kad sužadėtuvės įvyko jau daugiau nei prieš mėnesį.

„Na, prisipažinkit, kas buvo akyliausieji mano instagrame ir jau daugiau nei mėnesį matė naują žiedą ant mano rankos?“ – sekėjų klausė B.Tiškevič.

Kai kurie iš tiesų pastebėjo naują žiedą, tačiau nebūtinai įtarė, kad jis – sužadėtuvių.

Po minėtais įrašais bičiuliai puolė sveikinti porą savo santykiuose žengus naują etapą. Pagyrų sulaukė ir neeilinis sužadėtuvių žiedas.

15min primena, kad B.Tiškevič ir S.Baradinskas pora tapo 2016-iaisiais. Apie naujai užgimusius santykius 15min tada patvirtino pati Beata.

„Esame pažįstami labai seniai, tačiau draugaujame dar neilgai“, – sakė ji ir pridūrė, kad draugystė prasidėjo labai netikėtai.

Kaip paaiškėjo vėliau, poros meilė užgimė Europos šalių kino forume „Scanorama“.

2017-aisiais B.Tiškevič 15min pasakojo: „Mums šis festivalis – ypatingas. Lygiai prieš metus su Sauliumi jame ėmėme draugauti. Čia – ir kinas, ir meilė, o mums abiem tai labai svarbu. Viskas taip simboliškai ir gražiai susiklostė, labai gera čia sugrįžti.“

Iš pradžių jausmai tarp jų įsižiebė palaipsniui, tačiau viskas ėjosi lyg pagal tobulą planą. Turėjusi porą bilietų į režisierės Giedrės Žickytės filmo „Aš čia tik svečias“ premjerą, Beata svarstė, ką pasiimti drauge.

„Šiaip nelabai mėgstu vaikščioti į renginius, bet Giedrės kūryba labai žaviuosi. Ieškojau, su kuo nueiti. Parašiau Sauliui. O jis iškart sutiko! Aš jį pažinojau, bet mes nevaikščiojom į pasimatymus, tuo metu nebuvo jokio ypatingo ryšio tarp mūsų“, – santykių su Sauliumi pradžią prisiminė Beata.

Tačiau tas ryšys netruko užsimegzti – smagiai drauge praleidę laiką viename filme, aplankė ir antrą, trečią, žiūrėk ir dar vieną, kol abu suprato, kad nebenori išsiskirti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius