-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svorio metimo rekordininkas projekte „Kviečiu šokti“ – Andrius Šedžius

Dvi treniruotės per dieną po dvi valandas. Viena ryte, kita – vakare. Pertrauka šiek tiek pailsėti, nudirbti reikiamus darbus, pasikeisti drabužius sausais – ir vėl į treniruotę. Tokiu ritmu dabar gyvenantis parlamentaras, milijonierius Andrius Šedžius, dalyvaujantis LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“, nejučia atsikratė 12 kilogramų.
Andrius Šedžius
Andrius Šedžius / LNK nuotr.

„Pašokite dešimt dienų po du kartus per dieną džaivą ir nereikės nei skrandžio mažinimo operacijų, nei cheminių piliulių apetitui mažinti. Svoris mažėja nejučia, dirže reikės papildomos skylės,- sako Andrius Šedžius, nuo 120 kilogramų sulieknėjęs iki 108. – Šokiai yra labai malonus sportas, čia ne tik fizinis krūvis, bet ir pajungtas protas. Be to, šokti reikia pasitempus ir su šypsena. Mat tai patinka!“

Šokti LNK studijoje pasiryžusi politiko žmona Jolanta Paulauskienė visus pritrenkė savo išvaizdos pokyčiais, prieš porą savaičių pasirodžiusi ispaniškose choreografų sutiktuvėse. Pastebimai sulieknėjusi moteris sustoti neketina, jos planuose – dar dailesnė figūra. Galbūt dėl to Jolanta kategoriškai nesutinka įvardyti tų nuo šokių sutirpusių kilogramų skaičiaus.

„Per šokius pamirštu suvalgyti tai pietus, tai vakarienę, – juokiasi Jolanta. – O nuo rytdienos pradedam šokti džaivą, todėl rezultatai turėtų būti dar geresni. Tada ir pakalbėsime apie kilogramus“.

Kita LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ dalyvė, sekso temomis rašanti Milda Bartašiūnaitė džiaugiasi sulieknėjusi septyniais kilogramais. „Stresas ir šokių repeticijos“, – vardija Milda kūno linijų gražėjimo priežastis. – Be to, ir valgyti nėra kada. Kai grįžti po repeticijų vakare, vakarieniauti jau nebegalima – pirma, sunku užmigti pilnu skrandžiu, antra, ryte atsikėlęs po sočios vakarienės, jautiesi kaip bulvių maišas, o reikia šokti“. 

„Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė sako niekada nesisverianti ir neturinti svarstyklių, todėl nežinanti, ar pradėjus kasdien šokti, pasikeitė jo svoris. „Viena jaučiu, kad kūnas tvirtesnis, daugiau energijos, jaučiuosi žvalesnė ir girdžiu daugiau komplimentų“, – juokiasi Gabrielė Martirosianaitė.

Šokių konkursas „Kviečiu šokti“ – jau greitai per LNK.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius