-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Talentingoji Diana Jasilionytė – iš „Lietuvos talentų” į „Chorų karus”

„Lietuvos talentų“ teisėjas Marijus Mikutavičius pasakė: „Tavyje dera gerumas, grožis, jautrumas ir talentas.“ Tokios pačios nuomonės buvo ir publika, todėl Diana Jasilionytė – projekto finale. Jau greitai TV3 žiūrovai žavią merginą išvys ir „Chorų karuose“. Ji pakviesta į Liudo Mikalausko vadovaujamą Tauragės chorą.
Diana Jasilionytė
Diana Jasilionytė / TV3 nuotr.

Dainuojančią ir keliais muzikos instrumentais grojančią abiturientę muzika supa nuo mažumės.

„Septynerius metus po pamokų skubėdavau į muzikos mokyklą – mokiausi griežti smuiku, skambinti fortepijonu. Meluočiau, jei sakyčiau, kad tuo metu man tai patiko. Tačiau dabar rankos pačios tiesiasi į abu tuos instrumentus“, –  pasakojo Diana.

„Lietuvos talentų“ atrankose Diana taip jaudinosi, kad scenoje nebegalėjo nė žodžio ištarti: „Koncertuojant kaskart apima sveikas jaudulys, tačiau dar nėra buvę, kad jis mane taip sukaustytų, kaip projekto atrankoje. Dabar net juokinga prisiminti, kad teisėjų klausimai skambėjo tarsi kokia Marso kalba. Laimei, pradėjus dainuoti, įtampa nuslūgo – vėl tapau savimi.“

Meniškos sielos mergina dievina dainuojamąją poeziją ir kartais, kaip pati sako, ima ir užrašo nakčia į širdį pasibeldusias eiles.

„Nepakenčiu kičo, nenatūralumo. Žmonių stengiuosi neidealizuoti, tačiau branginu amžinąsias vertybes: sąžiningumą, patikimumą, nuoširdumą. Mano gyvenimo kredo – „Geriau mėginti, negu abejoti“, – apie save pasakojo šviesiaplaukė.

Šį sekmadienį Diana mėgins tapti „Lietuvos talentų“ nugalėtoja. Dėl pagrindinio prizo – 10 000 eurų ir teisės atstovauti Lietuvai pasauliniame talentų konkurse susikaus dar devyni talentai: muzikinis trio „Bjelle ir PERU“, akordeonistas Martynas Levickis, reperis Vytautas Matuzas, hiphopo grupė „Extreme“, neįtikimais instrumentais grojantys vaikai iš „Ritmas kitaip“, oro akrobatė Karolina Stanionytė, berniukų grupė „Kvinta“,  romantiškasis Jurijus Veklenka ir unikalaus vokalo savininkė Kristina Radžiukynaitė.

„Lietuvos talentų“ finalas – sekmadienį, sausio 16-ąją, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius