-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarasovams baigia atsirūgti Violetos dalyvavimas televizijos projekte

Dainininkas Vilius Tarasovas neslepia, kad jo nežavi žmonos dalyvavimas televizijos projekte „Rožių kerai“. Violeta taip pat nesidžiaugia, kad šioje laidoje paviešinti bereikšmiai dalykai toliau eskaluojami spaudoje.
V&V šeimyninis duetas
Violeta ir Vilius Tarasovai / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Puikus pavyzdys – būtent šiuo metu per televiziją eskaluojama tema, kad mes su Viliumi saulėgrąžas valgome lovoje. Tai rodo, jog tik blevyzgomis apie nieką ir kalbomis apie antrą galą galima sudominti žiūrovus. Kur ritasi televizija?!

„Aš nebuvau kategoriškai nusiteikęs. Sakiau Violetai, kad nėra jokios prasmės dalyvauti tokioje laidoje, kurioje teks atvirai kalbėti net apie labai intymius dalykus. Vieną kartą ir mane įvėlė į šitą avantiūrą, bandė ir vėliau, bet pasakiau, kad daugiau nebenoriu. Koks tikslas viešai aptarinėti, kaip rengiasi Agnė Jagelavičiūtė ar kaip flirtuoja Viktorija Perminaitė?“ – žurnalui „Privatu“ mintimis dalijosi Vilius.

Jo žmona Violeta taip pat gražiu žodžiu neminėjo žiniasklaidos ir žurnalui „Privatu“ teigė mananti, kad pastaruoju metu sensacijos daromos iš bet ko.

„Žmonės mano, kad jei tavęs nėrą spaudoje, tavęs nėra niekur. Ši nuomonė labai klaidinga. Na, ką padarysi... Pastaruoju metu iš bet kokio š... išspaudžiamos skambios antraštės. Puikus pavyzdys – būtent šiuo metu per televiziją eskaluojama tema, kad mes su Viliumi saulėgrąžas valgome lovoje. Tai rodo, jog tik blevyzgomis apie nieką ir kalbomis apie antrą galą galima sudominti žiūrovus. Kur ritasi televizija?!“ – piktinosi V.Tarasovienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius