-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp pageidautų M.A.M.A veidų – ir Gitanas Nausėda?

Kiekvienais metais M.A.M.A apdovanojimuose nominacijas atlikėjams į sceną kviečiami teikti garbūs svečiai, sportininkai, dainininkai ir kiti žinomi žmonės. Į šiais metais vykstantį renginį buvo kilusi idėja pakviesti dalyvauti bei statulėlę įteikti prezidentą Gitaną Nausėdą.
M.A.M.A statulėlės, Gitanas Nausėda
M.A.M.A statulėlės, Gitanas Nausėda / Eitvydo Kinaičio, 15min nuotr.

Raudonojo kilimo transliacija tik 15min vyks sausio 31 dieną, nuo 17.15 val.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kas vyksta M.A.M.A užkulisiuose? Žiūrėkite išskirtinius kadrus iš ten, kur pašaliniams negalima įeiti

Susisiekus su M.A.M.A apdovanojimų transliacijos prodiuseriu Sauliu Urbonavičiumi-Samu, jis 15min teigė, kad šiais metais Gitano Nausėdos renginyje nebus.

„Ne, ne, ne, tikrai ne, nieko panašaus. Sunku atsukti laikrodį atgal, kažkokios idėjos buvo, bet dabar tikrai ne. Nežinau, nepasakosiu jums dabar, kaip tokia idėja kilo, nes jų būna milijonas. Kvietimai teikti nominacijas išsiunčiami labai daug kam. Kai kuriems žmonėms atvykti įmanoma, kitiems ne“, – sakė Saulius Urbonavičius.

Vis dėlto patikslinti, dėl kokių priežasčių prezidentas nominacijos neteiks ir į renginį neatvyks, prodiuseris nesutiko, tik perdavė telefoną spaudos atstovei Jurgai, kuri taip pat patvirtino, kad prezidentas Gitanas Nausėda renginyje nepasirodys.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mindaugas Stasiulis, Saulius Urbonavičius-Samas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mindaugas Stasiulis, Saulius Urbonavičius-Samas

„Jis užsiėmęs valstybiniais reikalais, o mes švenčiame muzikinę šventę. Turėsime daug pačių ryškiausių svečių iš sporto, muzikos pasaulio, žmonių, kuriais galime tikrai labai didžiuotis“, – sakė spaudos atstovė.

Ji patvirtino, kad publikoje žiūrovai galės išvysti olimpiečius, įvairių sričių čempionus, ordinus „Už nuopelnus Lietuvai“ gavusius žmones. Kiekvienais metais stengiamasi atrasti naujų veidų, kurie ateitų įteikti nominaciją.

Pasiteiravus, kaip atrenkami žmonės, kurie teiks nominacijas, Jurga pasakojo, kad organizatoriai sudaro jų sąrašus. Taip pat atkreipiamas dėmesys į penketuką atlikėjų, iš kurių vienam bus įteikta nominacija.

M.A.M.A apdovanojimų užkulisiai – galerijoje:

„Tai turi būti savo srities žvaigždė arba su nominacija susijęs asmuo. Kadangi ryškiausios žvaigždės ne visada atsilieps tada, kai pašauksi, žinoma, negalima turėti visų nominacijas teiksiančių garsenybių, apie kuriuos svajojame“, – pasakojo Jurga.

Tiesa, 15min susisiekus su prezidentūros komunikacija, ši patvirtino, jog G.Nausėda apskritai kviestas nebuvo.

„Prezidentas oficialaus kvietimo dalyvauti M.A.M.A. apdovanojimuose negavo. Pats prezidentas iniciatyvos dalyvauti renginyje taip pat neišsakė“, – laiške rašė atstovai spaudai.

Primename, kad pirmąkart apdovanojimų istorijoje portalas 15min tiesiogiai transliuos M.A.M.A apdovanojimų raudonąjį kilimą – skaitytojai turės išskirtinę galimybę išvysti žinomiausias šalies žvaigždes ir didžiausios muzikos šventės užkulisius, taip pat išgirsti karščiausius jų interviu dar iki prasidedant apdovanojimams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius