-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinę šeimos dieną vilniečiai stojo į kovą prieš smurtą akcijoje „Mes galim“

Sekmadienį, minint Tarptautinę šeimos dieną, vilniečiai ir miesto svečiai būrėsi Mokytojų namų kiemelyje. Tądien startavo Giedrės Balutytės inicijuota socialinė akcija „Mes galim!“, kurios metu žymūs Lietuvos menininkai, aktoriai ir garsūs visuomenės veikėjai stojo į simbolinę kovą prieš smurtą. Visi susirinkusieji buvo raginami ne tik pramogauti, bet ir pasirašyti peticiją prieš smurtą šeimoje. Akcijos metu peticija buvo perduota Seimo narėms Onai Valiukevičiūtei bei Marijai Aušrinei Pavilionienei, kurios ją oficialiai įteiks seimo pirmininkei Irenai Degutienei.
Akcijos akimirka
A.Mickevičius, G.Balutytė ir A.M.Pavilionienė / Inos Puzakinaitės nuotr.

Renginio vedėjais tapo žurnalistė Živilė Vaškytė bei aktoriai Juozas Gaižauskas ir Eimutis Kvoščiauskas. Šventinę nuotaiką dovanojo įvairios organizacijos. Grožio specialistai visas dailiosios lyties atstoves džiugino savo produkcija: moterys turėjo galimybę nemokamai pasikeisti šukuoseną, papuošti rankas manikiūru, degustuoti ir kvepintis kvepalais.

Akcijos metu veikė magijos kampelis, kur triukais ir staigmenomis džiugino Lietuvos iliuzionistas Mantas Wizard. Į kovą prieš smurtą su džiaugsmu stojo ir aktorius Aistis Mickevičius. Daugeliui kaip jauniausias Lietuvos pensininkas Vydas pažįstamas A.Mickevičius demonstravo iš natūralių medžiagų pagamintus kvepalus, kuriais lepino net ir išrankiausio skonio savininkes. Virtuvės virtuozas Linas Samėnas kvietė paskanauti pagal savo receptus kurtų užtepėlių bei pasidalinti kulinarinėm paslaptim.

Smurtui NE tarė ir būrys atlikėjų, kurie susirinkusius džiugino savo dainomis. Scenoje pasirodė Vladas Kovaliovas, Česlovas Gabalis, Irena Starošaitė, Asta Pilypaitė, Eva, Mama Rock'n'Roll, Eglė Jakštytė,  Rasa Kaušiūtė, grupės „Mėtos“, „Olialia pupytės“ ir kiti estrados numylėtiniai.

Jaukią šventės atmosferą dar labiau sustiprino nemokamos staigmenos, pakėlę visų susirinkusiųjų ūpą. Organizatoriai vaišino šviežiomis braškėmis, tortu, saldainiais, gaiviaisiais gėrymais bei kitais maloniais užkandžiais.

Inos Puzakinaitės nuotr./Akcijos akimirka
Inos Puzakinaitės nuotr./Triukus atlieka magas Mantas Wizard

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius