-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tatuiruote klubą papuošusi Ingrida Kazlauskaitė: „Ji simbolizuoja tai, kuo labiausiai tikiu“

Dainininkė Ingrida Kazlauskaitė simboliu to, kuo labiausiai tiki, nusprendė papuošti kairįjį klubą – vietą, kuri dažniausiai yra paslėpta nuo pašalinių akių.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Tai – antroji atlikėjos tatuiruotė. Ženklą, panašų į jos horoskopo ženklo Ožiaragio simbolį, „nupiešti“ ant dešiniosios kojos ji dar studijų laikais patikėjo bendrakursiui.

„Vaikinas per paskaitas savo užrašuose ne tik žymėdavosi svarbius mokslams dalykus, bet ir piešdavo. Man būdavo labai gražūs tie abstraktūs simboliai. Kai tai jam pasakiau, kursiokas papasakojo laisvalaikiu darantis tatuiruotes. Be abejonės, vienos prireikė ir man“, – su šypsena pasakojo KTU studijavusi I.Kazlauskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Ji neslepia – pirmosios tatuiruotės „gimimas“ buvo gana skausmingas, todėl, atliekant procedūrą, prireikė pertraukos. Antroji ant klubo atsirado daug paprasčiau – „Ąžuolyno medicinos klinikos“ specialistei Monikai išpildyti dainininkės norą užteko mažiau nei valandos laiko.

„Įgudusi ranka ir pati technologija mažiau skausminga. Lyginant su pirmuoju kartu šįsyk viskas užtruko tik akimirksnį“, – patikino atlikėja. Beje, jos naujoji tatuiruotė yra laikina – po dviejų metų išnyks.

„Man gyvenime svarbiausia yra meilė. Esu ištikima ir tikiu, kad ji egzistuoja, o stipriai mylėti galima tik kartą“, – sakė I.Kazlauskaitė, panorusi, jog būtent tai ir būtų pavaizduota rašte, atsiradusiame ant moteriškumą dažniausiai pabrėžiančios kūno vietos – klubo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius