-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tautinį kostiumą vilkinčios Onos Žekonis nuotrauka sulaukė italų „Vogue“ dėmesio

Tautinį kostiumą vilkinčios Amerikos lietuvės Onos Žekonis nuotrauka sudomino italų „Vogue“ fotoredaktorius ir pasirodė žurnalo internetiniame puslapyje.
Ona Žekonis
Ona Žekonis / Jasono Lavengoodo nuotr.

Oną Žekonis įamžinęs amerikiečių fotografas Jasonas Lavengoodas su šia nuotrauka dalyvavo italų „Vogue“ organizuojamame konkurse „PhotoVogue“, kuriame ieškoma naujų talentų iš viso pasaulio. 

„PhotoVogue“ galerijoje publikuojamos žurnalo fotoredaktorių atrinktos geriausios konkursantų nuotraukos, o kadras su tautinį lietuvių kostiumą vilkinčia Ona Žekonis patraukė mados profesionalų dėmesį.

19-metė Amerikos lietuvė Ona Žekonis, studijuojanti Indianos universitete, „Baltic Bridge“ tinklaraščiui papasakojo, kad tautinis kostiumas jai turi ypatingą reikšmę.

„Visi drabužiai ir papuošalai, matomi nuotraukoje, yra arba mano mamos, arba senelės, arba prosenelės, jie mūsų šeimoje perduodami iš kartos į kartą. Mano senelė gyvendama Lietuvoje šoko tautinius šokius ir vilkėdama šiais drabužiais šoko įvairiuose festivaliuose visoje Europoje. Vilkėti savo tautinį kostiumą man – tai tarsi keliauti laiku ir išgyventi savo šeimos istoriją“, – didžiuodamasi sako Ona Žekonis, kuri pati aktyviai dalyvauja lietuvių šokių ir dainų šventėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius