Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Teleloto“ nebelieka ir Indrės Stonkuvienės: prodiuserio vairą perima Arūnas Valinskas

Jau 25 metus skaičiuojanti TV laida „Teleloto“ naujajame televizijos sezone atsinaujins – ją prodiusuos ir pokyčių įneš Arūnas Valinskas.
Indrė Stonkuvienė ir Gintas Vaičikauskas, Arūnas Valinskas
Indrė Stonkuvienė ir Gintas Vaičikauskas, Arūnas Valinskas / LNK ir asmeninio albumo nuotr.

Kaip 15min jau rašė, nuo rudens „Teleloto“ laukia nemažai pokyčių. Visų pirma, paskelbta, kad trejus metus laidą vedusių Tado Rimgailos ir Ievos Stasiulevičiūtės žiūrovai jau kitą sezoną neišvys – pora palieka vedėjų gretas. Vis dėlto pokyčių laukia ir daugiau.

„Pažadu naujų rungčių ir pramogų žiūrovams bei dalyviams. Man svarbiausia, kad laida bus vis kitokie, bet visada jaukūs ir šilti namai, į kuriuos gera sugrįžti“, – planais dalinosi A.Valinskas, tapęs „Teleloto“ prodiuseriu.

Naujajame sezone žiūrovams bus pristatyti ir nauji laidos vedėjai. Jie pakeis iki šiol ekranuose matytas vedėjų poras – Indrę Stonkuvienę ir Gintą Vaičikauską bei Ievą Stasiulevičiūtę ir Tadą Rimgailą.

„Tarp naujų vedėjų bus ir šeimyninių porų, o pačią pirmą sezono laidą ves šeima, kurios dalyvavimas ypač saugomas paslaptyje“, – šypsojosi A.Valinskas.

LNK nuotr./Gintas Vaičikauskas, Indrė Stonkuvienė, Ieva Stasiulevičiūtė, Tadas Rimgaila
LNK nuotr./Gintas Vaičikauskas, Indrė Stonkuvienė, Ieva Stasiulevičiūtė, Tadas Rimgaila

„Praėję keli metai „Teleloto“ buvo įdomūs ir turiningi. Buvo labai puiku kurti laidą su tokiais profesionaliais vedėjais kaip Indrė, Ieva, Gintas ir Tadas, kurie į kiekvieną filmavimą atsinešdavo sprogstamos energijos ir geros nuotaikos užtaisą. Esame labai dėkingi jiems už nuoširdų darbą ir indėlį į „Teleloto“ kūrimą“, – sakė Renata Mozuraitė, „Teleloto“ filmavimus rengiančios bendrovės „Perlas Network“ marketingo direktorė.

„Teleloto“ yra bene seniausia autorinė laida Lietuvoje, todėl turi nuolat iš naujo save išrasti ir kurti vis kitokią pramogą, kad liktų aktuali žiūrovams ir loterijų dalyviams. Dėl to atsinaujiname ir naujajame sezone.

Prie to prisidės tiek A.Valinsko kūrybinis indėlis, tiek nauji vedėjai, tiek kitos naujovės, kurias pristatysime 2020-2021 m. sezone. Bet svarbiausi dalykai būtinai liks – kokybiška pramoga, laimėjimai ir galimybė dalyvaujant loterijose prisidėti prie Lietuvos olimpiečių finansavimo“, – pasakojo R.Mozuraitė.

I.Stonkuvienė ir G.Vaičikauskas „Teleloto“ laidas vedė nuo 2016 metų, o I.Stasiulevičiūtė ir T.Rimgaila – nuo 2017 metų.

Naujasis „Teleloto“ sezonas prasidės rugsėjo 13 d., LNK eteryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius