-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tėvynei dedikuoto žurnalo „Aš Ikona“ viršelį papuošė trys aktorės

Ketvirtadienį prasidėjusioje Vilniaus knygų mugėje pristatytas „Virtuvės mitų griovėjų“ leidžiamo žurnalo „AŠ Ikona“ pavasarinis numeris. Žurnalo viršelis šįkart išskirtinis – jį puošia trys talentingos aktorės: „Auksiniu kryžiumi“ apdovanota Toma Vaškevičiūtė, Nacionalinės premijos laureatė Eglė Gabrėnaitė ir ne vieną „Sidabrinę gervę“ laimėjusi Gabija Jaraminaitė.
Žurnalo „AŠ Ikona“ pristatymas
Žurnalo „AŠ Ikona“ pristatymas / Valerijos Stonytės nuotr.

Žurnalo kūrėjai sako, kad dėl numerio temos buvo lengva apsispręsti – ją padiktavo Lietuvos valstybingumo šimtmetis.

„Kiekvienas numeris turi raktinį žodį. Šįkart kiekvienoje rubrikoje – mados, grožio, interjero, kelionių ir vaikų – atsispindi žodis Tėvynė. Pažiūrėjome į lietuviškumą plačiai, atsispirdami į praeitį, bet daugiau dėmesio skirdami moderniai ir kuriančiai Lietuvai, tokiai, kokia ji yra šiandien“, – sakė leidinio vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė.

Jai antrino ir žurnalo leidėjas Alfas Ivanauskas: „Nepriklausomybės aktą prieš 100 metų pasirašė vyrai, tačiau dabar mes iš tiesų matome, kad pasaulį valdo moterys.“

Valerijos Stonytės nuotr./Žurnalo „AŠ Ikona“ pristatymas
Valerijos Stonytės nuotr./Žurnalo „AŠ Ikona“ pristatymas

Į naujo numerio „AŠ Ikona“ pristatymą atvyko dizaineris Robertas Kalinkinas, prodiuseris Audrius Giržadas, vestuvių planuotoja Laura Vagonė, socialiai atsakingų verslo projektų vadovė Rima Olberkytė-Stankus su vyru, dizaineris Egidijus Rainys, taip pat žurnalo kūrėjai: verslininkė Agnė Grigaliūnienė, rinkodaros specialistė Justė Pinkevičienė, fotografas Lukas Gricius, keliautojas, verslininkas Rimvydas Širvinskas-Makalius ir dar kelios dešimtys savo sričių profesionalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius