Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tomas Langvinis po 14 metų palieka LNK žinias

Po 14 metų darbo televizijoje, LNK sporto veidas Tomas Langvinis palieka žinių vedėjo kėdę.
Tomas Langvinis
Tomas Langvinis / Feisbuko nuotr.
Temos: 2 Tomas Langvinis LNK

Žinią, kad išeina iš LNK televizijos, Tomas Langvinis pranešė socialiniame tinkle. Praėjusi savaitė buvo paskutinė, kada žurnalisto gerbėjai jį galėjo išvysti televizoriaus ekranuose.

„14 metų man teko laimė dirbti LNK žiniose! Džiaugsmas dirbti su super žmonėmis, neįtikėtinai kietais kolegomis, kurie kažkaip sugebėjo pakęsti ir mane (nors šis punktas darbo sutarty ir nebuvo numatytas). Labiausiai noriu padėkoti Jiems už tai, kad buvo šalia ir sunkesnėmis akimirkomis, ir tuomet, kai aš dariau šiurkščias klaidas. Už tai dėkingas liksiu amžinai! Per tuos metus išgyvenau tiek daug unikalių akimirkų, kad žodžiais to neapsakysi. Daug pamačiau, sutikau ir išmokau. O ta patirtis – džiaugsmas ir turtas. Darbas žiniose pakeitė mano gyvenimą. Todėl labai keista iš didžiulio kruizinio laivo persėsti į mažą valtį. Kiek baisoka, bet baimės nebijau. O ir irklus įdavėt tvirtus. Taigi, man buvo didelė garbė ir laimė būti šalia Jūsų. Tarnauti Žiniose kartu. Atėjo metas atsisveikint. Duok, Dieve, Jums sveikatos!!!“ – feisbuke rašė Tomas Langvinis.

Palikęs darbą LNK žiniose Tomas Langvinis nuo sporto nenutols – jis ir toliau kuruoja krepšinio ir teniso naujienų portalus. Taip pat veda renginius bei turi laidą radijo stotyje „M-1“.

15min primena, kad Tomas Langvinis kartu su Asta Žukaite-Nalivaikiene buvo pagrindiniai LNK žinių sporto žurnalistai, kas savaitę dalinęsi sporto naujienų vedėjo kėdę.

LNK nuotr./Asta Žukaitė-Nalivaikienė ir Tomas Langvinis
LNK nuotr./Asta Žukaitė-Nalivaikienė ir Tomas Langvinis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius