-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomo Eigerto sukurtas vaizdo klipas prieš vestuves pravers visiems jaunavedžiams

Renginių vedėjas ir organizatorius Tomas Eigertas kasmet dirba su dešimtimis jaunavedžių porų ir pastebi liūdną tendenciją. Svarbiausios savo gyvenimo šventės pasiruošimo ir streso išvarginti jaunavedžiai prieš vestuves atiduoda paskutines jėgas. Tomas įsitikinęs, kad taip neturėtų būti – prieš pradedant vedybinį gyvenimą įsimylėjėliai turėtų būti ne išsekę, bet atvirkščiai, pasikrovę jėgų.
Tomas Eigertas
Tomas Eigertas / Asmeninio albumo nuotr.

Tam reikia vos kelių minučių per dieną. Buvęs „Pikaso“ narys, dabar renginių vedėjas ir organizatorius T.Eigertas kartu su sveikatos specialistais sukūrė edukacinį vaizdo klipą, kurį prieš vestuves turėtų pamatyti ir įsidėmėti visi būsimi jaunavedžiai.

Pristinga energijos

Daugeliui porų surengti vestuves padėjęs T.Eigertas pastebi, kad šiuolaikiniai jaunavedžiai labai susikoncentruoja į būsimos šventės scenarijų, puokštes ir dekoracijas, bet visai pamiršta svarbiausiai savo gyvenimo dienai paruošti save.

„Esu žmogus, kuris dirba vestuvių sferoje, todėl neretai matau, kaip jaunavedžiai gražiausią savo gyvenimo šventę susigadina dėl to, kad yra išsekę ir pasiruošimui atidavę visas jėgas, – pastebi T.Eigertas. – Visiems būsimiems sutuoktiniams prieš vestuvių maratoną siūlau atsakingai pasiruošti – skirti bent po kelias minutes per dieną pasikrauti energijos“.

Daug metų aistrą sportui jaučiantis Tomas kartu su sveikatos centro specialistais sukūrė nesudėtingų pratimų programą, kuri padės atsikratyti bereikalingos įtampos ir atlaikyti visus būsimus šventės rūpesčius: „Džiaugiuosi galėjęs sukurti trumpą edukacinį vaizdo filmuką, kurį prieš vestuves rekomenduočiau pasižiūrėti visiems jaunavedžiams.“

Tomas pademonstravo kelis paprastus, tačiau labai naudingus pratimus, skirtus nugaros ir pečių raumenims stiprinti. Pratimus jis su specialistais rekomenduoja atlikti porą kartų per savaitę, o prieš gražiausią metų šventę treniruotes šiek tiek suaktyvinti.

„Aš pats esu prijaučiantis sportui, todėl ir kitus žmones noriu motyvuoti, užkrėsti meile sportui ir padėti pasiruošti gražiausiai gyvenimo šventei“, – sakė T.Eigertas.

Nori atgaivinti nykstančią tradiciją

Jau daug porų į vedybinį gyvenimą išlydėjęs renginių vedėjas ir organizatorius pastebi, kad jaunieji vis rečiau laikosi senos ilgametės tradicijos nešti nuotakas per tiltus. Ir dažniausiai šios daug simbolinių prasmių turinčios pramogos atsisako visai ne dėl to, kad tai nebemadinga.

„Tradicija nešti nuotaką per tiltą nyksta. Žinoma, tenka sutikti ir tokių jaunikių, kurie savo moterį net į salę įneša ant rankų. Arba nešioja žmoną visos šventės metu. Tačiau pastebiu, kad ilgo pasiruošimo šventei išsekintiems jauniesiems dažniausiai tiesiog pritrūksta jėgų šiai pramogai. Bet moters pakėlimas šventės metu yra svarbus ir gražus elementas, todėl reikia tam būti puikiai pasiruošus“, – pasakoja renginių vedėjas ir organizatorius.

T.Eigertas pabrėžia, kad nereikėtų susikoncentruoti tik į nuotakos nešimą per tiltą. Anot jo, moterį reikia ant rankų nešioti visą gyvenimą, kiekvieną dieną. Tam, kad vyrui užtektų jėgų tai padaryti, reikia atsakingai pasiruošti.

„Mano patarimas visiems būsimiems sutuoktiniams būtų kuo mažiau stresuoti ir pyktis tarpusavyje. Nes tai labai sekina. Svarbiausia – kuo pozityviau į viską žiūrėti ir išsirinkti profesionalų komandą, kuri pasirūpintų net ir mažiausiomis šventės detalėmis. Geriau užsiimti atpalaiduojančia veikla, ruoštis šventei ir bendram gyvenimui“, – visiems jaunavedžiams linkėjo T.Eigertas.

T.Eigerto su sveikatos specialistais parengta treniruočių programa būsimiems jaunavedžiams:

VIDEO: Pasiruoškime šventei! :)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius