Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Transseksualė Zofija Palenta: kaip suvilioti vyrą, kuris tau patinka?

Sėdžiu ir rašau užrašus savo užrašinėje. Svarstau, kokia tema šį vakarą rašysiu straipsnį „Ypatingoms“, ir štai įkvėpimas. Mano vaikinas klausia:
Zofija Palenta
Zofija Palenta / Light maniac/Gabrielės Vegytės nuotr.

– Ar nesijaudini?

– Ne, o kodėl turėčiau? – atšaunu.

– Juk rytoj pirmą kartą sutiksi mano mamą, – šypsosi.

Taip, rytoj įdomi diena, pirmą kartą sutiksiu moterį, kuri pagimdė mano vaikiną. O aš visai nesijaudinu. Ir tai man primena tą vakarą, kada pirmą kartą sutikau jį. Taip pat prisimenu visus tuos pirmus pasimatymus, kurių metu taip jaudinausi ir virpėjau. Visai be reikalo. Ir todėl dabar pat nusprendžiau parašyti būtent apie tai. Kaip sužavėti tą vyrą pasimatymo metu, kurio niekaip negali išmesti iš savo minčių.

Kaip sužavėti tą vyrą pasimatymo metu, kurio niekaip negali išmesti iš savo minčių.

Visų pirma, tenoriu tau pasakyti, jog šie patarimai nėra taisyklės, ir jais gali pasinaudoti, bet ne vadovautis, kadangi tu esi TU ir tai yra tavo supergalia. Bet tikiu, jog šie patarimai padės tau nebijoti būti savimi ir atsipalaiduoti. Tad, pradėkim!

Apranga ir kvepalai

Šiuo klausimu svarbu nepersistengti, jeigu nori būti ta mergina ar moterimi, kurią vyras matytų kaip potencialią gyvenimo partnerę, o ne vienos nakties nuotykį. Tad svarstant, ką apsirengti, visuomet rinkis „protingą įvaizdį“ (angl. „Smart look“).

Turiu omenyje, kad neturi dabar pat išsirengti ir parodyti kuo daugiau nuogo kūno. Palik jam intrigą ir leisk geisti tos paslapties, kurią dengi savo rūbais. Tai kelia tavo vertę jo akyse ir priverčia į tave pažvelgti ne tik kaip į kūną, bet ir kaip į asmenybę.

Palikdama namus, taip pat nepamiršk lengvo ir gaivaus aromato.

Palikdama namus, taip pat nepamiršk lengvo ir gaivaus aromato. Tegul jie neužgožia kvėpavimo, bet saldžiai vilioja ir suteikia švaros pojūtį. Mano paslaptis – kvapiųjų kanangų eterinis aliejus, kurį tepu ant riešų bei kaklo, įlašinu į plaukų šampūną, jog kvepėtų ir mano plaukai. Būtent kvapiųjų kanangų eterinis aliejus pažadina pasitikėjimą savimi ir veikia kaip puikus afrodiziakas vyrams.

Šypsena, pasitikėjimas savimi

Kitas tavo ginklas – šypsena ir kuklus pasitikėjimas savimi. Per pasimatymus visi mes teieškome laimės net to nesuprasdami. Tad lengvai nusišypsodama, neištraukdama visų savo nelaimių iš kišenės ir netėkšdama ant stalo visų savo kasdienių rūpesčių leisk jam matyti jo asmeninę laimę tavo akyse ir lengvume. Problemas pasilik kitam kartui.

Pasistenk išklausyti

Neužgožk jo savo kalbomis ir pasistenk išklausyti kito. Vyrai to nesupranta, bet slapta jiems patinka būti išgirstiems ir suprastiems tomis temomis, kuriomis jis vengia kalbėti su savo draugais. Mokėjimas išklausyti – puikios gyvenimo partnerės bruožas.

Kita vertus. Leisk jam išgirsti apie tave ir nebijok prasitarti apie savo pomėgius. Tokiu poelgiu tu parodai, jog esi susidomėjusi ne tik vyro medžiokle, bet ir savimi, savo asmeniniu gyvenimu bei asmeninės laimės kūrimu. Ir visai nebijok pasirodyti tuo užsiėmusi.

Taip pat turėk savo nuomonę. Jei vyras klausia, ką norėtum nuveikti, aiškiai žinok mėgstamą vietą ar restoraną, kuriame mielai sutiktum susitikti. Žinojimas ko nori parodo, jog tu turi savo nuomonę ir būdą, o tai itin patinka stipriems, savimi pasitikintiems vyrams.

Nebijok sakyti komplimentų

Nebijok pasakyti komplimento. Vyrams patinka girdėti gražius ir motyvuojančius žodžius, ypač apie jų karjerą. Tai skatina juos pasitempti, tai juos veikia kaip įkvėpimas būti dar geresniems, tad taip pat nepamiršk išlikti dėkinga, jei jis nusprendžia pagaminti vakarienę ar prisistato į tavo namus su gėlių puokšte.

Nebijok prisilietimų

Ir galiausiai – neišsigąsk prisilietimų ir nepabijok paliesti jo rankos. Tai leis jam jaustis rūpimam ir pritrauks jo dėmesį tik tavo pusėn, užkuriant aistros liepsnelę, tačiau... Jeigu šio vyro sieki kaip ilgalaikio partnerio, nepaskubėk su pirma naktimi. Knyga, skaitoma lėtai, su pasimėgavimu, daug ilgiau užsilieka mintyse ir jos nesinori paleisti iš rankų, nei ta, kurią perskaitei per vieną vakarą.

Tikiuosi, jog mano patarimai tau bent kiek padės, tad pasitikėk savimi ir eidama į pasimatymą nepamiršk, jog, visų pirma, ką tu turi sužavėti, tai tik save. Tad laikykis savo įsitikinimų ir nepamiršk savęs. Daugiau tu neprivalai niekam nieko įrodinėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius