-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traumą patyrusiai Aušrai Štukytei uždrausta šokti iki Naujųjų

Žiūrimiausio šokių projekto Lietuvoje LNK „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvius pusiaukelėje persekioja traumos. Ketvirtadienį repetuodama sambą traumą patyrė viena iš projekto lyderių aktorė Aušra Štukytė. Pas traumatologą apsilankiusi Aušra išgirdo negailestingą diagnozę – ramybės būsenoje iki Naujųjų jos koja gražiai sugytų.
    Aušra Štukytė
Aušra Štukytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Medikas vaizdžiai paaiškino, kad su girnele per sąnarį perėjau kaip arklys su plūgu per žemę, – išėjusi iš gydytoj kabineto pasakoja humoro jausmo neprarandanti Aušra. – Tačiau gydytojas nenustebo, kai pasakiau, kad reikia, jog sugytų vakar, nes sekmadienį jau reikia ant LNK parketo“.

Gydytojui Aušra buvo ne pirmoji išprotėjusi žvaigždė iš šokių projekto. Todėl abu priėmė sprendimą. Naktimis, kad užmigtų, Aušra nuo skausmo gers vaistus, o ant parketo eis be nuskausminamųjų, kad jaustų savo ribas ir darsyk nepakenktų kojai.

Be Aušros, nuo skausmų kenčia šokėjai Dainius Dimša ir Tadas Rimgaila. Dainius dėl stuburo traumos nejaučia savo rankos, o Tadui nuo intensyvių repeticijų atsinaujino sena trauma.

Tačiau tai nesutrukdo šokėjams ruoštis dar vienam sekmadieniui ir LNK žiūrovams dovanoti nuostabią šokio šventę.

Šį sekmadienį ant LNK parketo – profesijų vakaras. Traumą patyrusi Aušra Štukytė su Tomu taps kosmonautais, Katažina su Dainiumi – nindzėmis, Donatas su Rasa – statybininkais, Jurga ir Audrius – pianistais, Renata ir Vadimas – chemikais, Mantas ir Ala – režisieriumi ir aktore, Ingrida ir Ovidijus – muzikantais, Merūnas ir Ieva – bomžais, Gintarė ir Vytautas – slaptaisiais agentais.

Šį sekmadienį 19.30 val. „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijoje be profesionalios teisėjos ir šokėjos Editos Daniūtės, choreografo Aurelijaus Liškausko ir estetikos žinovo Giedriaus Drukteinio poras vertins ir europarlamentaras, verslininkas, suvirintojas Viktoras Uspasichas. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Auara `tukytė ir Tomas Slausgalvis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius