-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV savaitgalius pasitinka su „Tikrais bičais“ iš Rusijos kiemų

Paklauskime bet kurio praeivio Lietuvoje, kas yra kietas bičas, ir sulauksime begalės panašių epitetų: stiprus, drąsus, sugebantis pakovoti už save, turintis taiklią ranką ir neieškantis žodžio kišenėje.
„Tikri bičai“
TV pasitinka savaitgalius su „Tikrais bičais“ iš Rusijos kiemų. / TV6 nuotr.
Temos: 4 Serialas Rusija TV TV6

Kaip tik tokie vyrukai, kurių humoro perlai riečia ausis ar priverčia juoktis pro ašaras, tokie, kurie visai netyčia įsivelia į muštynes savo kieme, tokie, kokius galime sutikti bet kurio didmiesčio mikrorajonuose – jau nuo šio šeštadienio, rugpjūčio 11-osios, prie ekranų prikaustys TV6 žiūrovus. Eterio chuliganas, viena populiariausių televizijų Lietuvoje, pasitikdama rudenį, pristato ypatingą premjerą – Rusijoje sukurtą daugiaserijinę komediją „Tikri bičai“ (Realnie Pacani).

Vėliais penktadienio ir šeštadienio vakarais, 23.00 val., TV6 eteryje lauks net po dvi kiečiausių nuotykių serijas, kur „Tikrais bičais“ tapę jauni, bet labai talentingi rusų aktoriai, tarp kurių – Nikolajus Naumovas, Antonas Bogdanovas ir Vladimiras Selivanovas, įsivels į ne vieną tragikomišką situaciją.

Pagrindinis herojus – Kolia – savo rajono „erelis“, vilkintis „treningiukus“ ir kartkarčiais prikišantis nagus prie smulkių nusikaltimų. Vieną vakarą, herojui patekus į kalėjimo kamerą, išmuša pasirinkimo valanda: arba čia pasilikti porai metų, arba... sutikti su naujo televizijos realybės šou kūrėjų pasiūlymu ir porą metų nesiskirti su filmavimo kamera. Vienintelė sąlyga – filmavimo kamerą turėti visur ir visada − tiek namų vonioje, tiek vakarėlyje, tiek bare. Kolia, be abejo, šiam intriguojančiam pasiūlymui ištaria „taip“.

Tokių situacijų, kaip atvykimas į policijos komisariatą su vogtu automobiliu, pietūs, gurkšnojant degtinę su mama, apsipirkinėjimas suklastotų prabangių drabužių parduotuvėse, − nuo šiol TV6 eteryje netruks.

Mokantieji rusų kalbą galės mėgautis originalu, be jos apsieinantieji − lietuviškais subtitrais, o realių, nesuvaidintų pojūčių ištroškę žiūrovai kartais pasijaus lyg patys vaidintų seriale: „Tikri bičai“ kalba ir trečiuoju, ir pirmuoju asmeniu, o vaizdus fiksuoja buitine kamera, tarsi kiekvieno žiūrovo akimis. Serialo fone – lietuviškus didmiesčių mikrorajonus primenantys vaizdeliai, o kiekvienos serijos fone – siužeto situacijas iš savo varpinės komentuojantys herojų draugai, negailintys sparnuotų frazių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius