-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 projekte „Šok su manimi“ šoks Latvijos žvaigždė Lauris Reinikis

Populiariausias šokių projektas Lietuvoje „Šok su manimi“ rudenį TV3 eteryje pradės jau trečiąjį sezoną. Jau skelbta, kad naująjį sezoną ant parketo išvysime Lietuvos dainininką Deivį Norvilą, kuris šoks su šokėja Katerina Voropaj. Pernai kartu su Donatu Montvydu ji laimėjo šiame projekte.
Lauris Reinikis
Lauris Reinikis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antroji projekto žvaigždė – viena didžiausių šiuo metu popžvaigždžių Latvijoje Lauris Reinikis, kuris Lietuvos klausytojams pažįstamas kaip Baltijos hito „Aš bėgu“ autorius ir atlikėjas. Visai neseniai jis buvo apdovanotas TV3 projekte „Vaikų balsas 2011“ už mylimiausią metų dainą.

„Labai nustebau sulaukęs pasiūlymo dalyvauti lietuviškame projekte „Šok su manimi“. Jūsų šalyje tiek daug žvaigždžių, o aš čia tik menkai žinomas latvis, sudainavęs vieną, na, dabar dvi dainas lietuvių kalba, – šypsosi L. Reinikis. – Nesu šokėjas, nors, tiesa, Latvijoje šokių projektą  „Šok su žvaižgde“ 2007 metais laimėjau. Ši pergalė mane patį labai nustebino. Nuo to projekto  aš nė karto nešokau, tai bus įdomu pasitikrinti, ar aš dar ką nors pamenu, ar dar turiu sugebėjimą šokti, ir būsiu labai dėkingas, jei sulauksiu Lietuvos žiūrovų palaikymo.”

L. Reinikis projekte šoks su profesionalia šokėja ir trenere iš Latvijos Aleksandra Kurusova, kuri, beje, prieš kelerius metus šokių čempionatuose atstovavo Lietuvai su mūsų šalies šokėjais Nedu Grigaliūnu ir Sauliumi Skambinu. A. Kurusova turi lietuviško kraujo, jos mama kilusi nuo Ežerėlio.

Pirmoji jųdviejų – Laurio ir Aleksandros – šokių repeticija-pamoka vyks birželio 1 dieną atidaromoje „Šok su manimi” terasoje „Forum Palace“ Vilniuje.

Šiųmetį „Šok su manimi“ projektą, kuris dedikuotas meilei, kaip ir kasmet, ves nebeišskiriama eterio pora – TV3 žiūrovų mylimiausiais išrinkti vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

„Šok su manimi“ meilės ritmu – jau greitai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius