-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 seriale „Amžini jausmai“ vaidinantis A.Šlepikas nesivaiko asmeninių rekordų

Kultinės „Nekviestos meilės“ tęsinyje – TV3 seriale „Amžini jausmai” pastaruoju metu gana dažnai pasirodo aktoriaus Alvydo Šlepiko kuriamas šiek tiek kvanktelėjęs personažas Viktoras. Pasirodo, patį vaidmens atlikėją jis kaip reikiant erzina.
Alvydas Šlepikas
Alvydas Šlepikas / TV3 nuotr.

„Ir iš kur atsirado tas Viktoras? Akivaizdu, kad jo psichika pakrikusi. Nors, aišku, ko iš jo galima tikėtis – kagėbisto ir vilkolakio mąstysenos mišrūnas!“ – nesirenka žodžių A. Šlepikas, kalbėdamas apie savo personažą. Tarsi ne pats jį kurtų!

Pastarąjį kartą filmavimo aikštelėje aktorius gavo progą darsyk supykti ant paties vaidinamo Viktoro, mat tas pagal scenarijų turėjo prisipilti iš krano nemažą puodelį šalto vandens ir godžiai, iki dugno išmaukti. Jaudinosi Viktoras – džiūvo burna, mat prašneko apie troškimą susigrąžinti Gintarės Latvėnaitės vaidinamą Sniegę... Situacija, suprantama, jautri. Tačiau vanduo iš virtuvinio čiaupo A. Šlepikui pasirodė ne pats gardžiausias.

„Prisileidau vandens – o jis toks baltas, su dideliais burbulais. Kiek tokio gali išgerti?“ – raukėsi Alvydas.

Na, gal tai dar ir ne asmeninis rekordas, bet per filmavimą, darydamas dublius, jis vieną po kito išplempė bent tris 300 ml talpos puodelius. Įveikęs paskutinį laimingas nebuvo. Kita vertus,  galėjo juk ir pasukčiauti – nebe pilną, o vos pusę puodelio iš čiaupo prisipilti.

„Ai, – moja ranka Alvydas. – Kur jau čia sukčiausi – jei vaidini tokią sceną, tai turi padaryti rimtai.“

Betgi kai kuriems būna dar blogiau. Antai A. Šlepikas šypteli prisiminęs, kad jo kolegai aktoriui Sauliui Balandžiui per vieną filmavimą yra tekę net 13 kartų gerti putojantį skystimą nuo pagirių. O juk žmogui jokių pagirių nebuvo, tik scena tokia: įsimeta vyras į vandens stiklinę putojančią tabletę ir išlenkia iki dugno.

„Aš jam sakiau, – negerk tiek daug. O Saulius: ,Aš noriu, kad viskas atrodytų tikra.‘ Turėjo paskui problemų...“ – prisiminė A.Šlepikas.

Ką dar aktoriams ir jų personažams teks išgyventi „Amžinuose jausmuose“, – žiūrėkite pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius