-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV6 „Sexteto“ pretendenčių drąsą tikrins „TV šeško“ Šapranauskų duetas

Balandžio 3-ą dieną TV6 pristato savo didžiąją naujieną – kandaus humoro ir pokalbių laidą „TV šeškas“ su Gyčiu ir Vytautu Šapranauskais. Jau pirmosiose laidose startuos ir ypatinga šios laidos rubrika – „Sexteto“ merginų rinkimai.
Laida „Sextetas“
Laida „Sextetas“ / TV6 nuotr.

Vos tik TV6 paskelbė ieškanti 6 žavių, drąsių ir protingų merginų, televiziją užplūdo narsių ir iššūkių ieškančių merginų anketos. Visos kaip susitarusios tikina, kad jos tinkamiausios atstovauti šiai televizijai. Televizija sulaukė beveik 2000 anketų su drąsiausiais merginų poelgiais ir svajonėmis. Kandidačių paraiškos tebepriimamos, naujos anketos vis dar peržiūrimos, o TV6 atstovai džiaugiasi merginų aktyvumu.

„Smagu, kad Lietuvoje tiek drąsių merginų, kurios stebina savo nuveiktais darbais ir netradiciniais pomėgiais. Vis dėlto perskaityti tiek anketų ir nuspręsti, kurios verčiausios būti TV6 „Sexteto“ narėmis tikrai nelengva. Prie šio darbo su komanda praleidome ne vieną valandą. Todėl kol kas atrinkome mus labiausiai sudominusias pretendentes, o finalinį sprendimą paliksime TV6 žiūrovams“, – sako TV6 marketingo koordinatorė Kristina Valaitytė.

Jau balandžio pradžioje „TV šeško“ laidose pasirodys pirmosios kandidatės, teigiama pranešime spaudai. Provokacijų nevengiantys Vytautas ir Gytis Šapranauskai patikrins į televiziją besitaikančių merginų drąsą, ryžtą laimėti, humoro jausmą ir reakciją į netikėtas situacijas. Kiekvienoje „TV šeško“ laidoje pasirodys po dvi merginas. Tuomet po trijų savaitgalio laidų TV6 žiūrovai visą savaitę galės balsuoti internete adresu www.6tv.lt ir iš parodyto šešetuko rinkti labiausiai jiems patikusią drąsuolę, vertą savaitės nugalėtojos vardo.

Planuojama „Sexteto“ merginų atranka „TV šeške“ turėtų užtrukti 9 savaites. Iš 54 panelių bus atrinktos devynios, kurios ir varžysis finale dėl galimybės tapti drąsiojo „Sexteto“ šešetuko narėmis.

„TV šeško“ kūrybinė grupė atskleidžia, kad pasitaikė „drąsuolių“, kurios iš studijos paspruko sužinojusios, kad teks įrodyti drąsą filmuojantis tik su maudymosi kostiumėliu, o kitos išsigando net apšvietimo lempų.

„Tiek ir tos drąsos, skambiai aprašytos anketose“, – šypsosi projekto kūrėjai.

Kaip šėlioti ir aplinkinius stebinti mėgstančios merginos jausis prieš televizijos kameras, ar nepasimes išgirdusios Šapranauskų klausimus, ir kokius išskirtinius talentus pademonstruos TV6 žiūrovams – paaiškės jau pirmąjį balandžio savaitgalį.

Pirmosios dvi pretendentės į „Sexteto“ nares pasirodys balandžio 3 dieną laidoje „TV šeškas“ 23.00 val. tik per TV6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius